Haberler

'Öğrenci Gözüyle Metropolis Antik Kenti' Projesi

Dokuz Eylül Üniversitesi (deü), Torbalı Kaymakamlığı ve Torbalı Belediyesi'nin Desteklediği 'Öğrenci Gözüyle Metropolis Antik Kenti' Projesi Kapsamında, Torbalı Anadolu Meslek ve Kız Meslek Lisesi Grafik Bölümü Öğrencileri, İzmir'in Torbalı İlçesindeki Metropolis Antik Kenti'nde Fotoğraf Çalışması Yaptı

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ), Torbalı Kaymakamlığı ve Torbalı Belediyesi'nin desteklediği 'Öğrenci Gözüyle Metropolis Antik Kenti' projesi kapsamında, Torbalı Anadolu Meslek ve Kız Meslek Lisesi Grafik bölümü öğrencileri, İzmir'in Torbalı ilçesindeki Metropolis Antik Kenti'nde fotoğraf çalışması yaptı.

40 öğrencinin fotoğraf çalışmasına DEÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğrafçılık Bölümü ve İzmir Fotoğraf Sanatı Derneği (İFOD) Başkanı Beyhan Özdemir, dernek yöneticileri Levent Aydınoğlu, Yusuf Bulut, Kemal Okul ve Zafer Gazi Tunalı da katıldı. Gerçekleştirilen amatör fotoğraf çekiminde, dernek yetkilileri öğrencilere fotoğrafçılık ve fotoğraf çekme konusunda bilgi verdi.

Torbalı Kız Meslek Lisesi Grafik Bölümü Öğretmeni Halil İpiçürük'ün başkanlığındaki çalışma sonunda elde edilen fotoğrafların Mesleki ve Teknik Eğitim Fuarı'nda (METEF) sergileneceği bildirildi.

İFOD üyesi Yusuf Bulut, 'Dernek olarak il genelindeki bu tür etkinliklere katılıyoruz. Bu çalışma ile hem öğrencilerin fotoğrafçılık becerilerini geliştiriyoruz hem de fotoğrafın sevilmesini hedefliyoruz. Torbalı'da bir fotoğraf safarisi düzenledik. Öğrencilere de bu gezi sırasında kısa bir derste verdik' dedi.

(SET-HH-ZZ) - İZMİR

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title