Haberler

Oğlunun Yolda Bulduğu Para Dolu Çantayı Polise Teslim Etti

Güncelleme:

Erzurum'da evli ve 2 çocuk babası 40 yaşındaki Sebahattin Kaplan, oğlunun yolda bulup getirdiği 21 bin 800 lirayı götürüp polise teslim ederek insanlığın ölmediğini herkese gösterdi.

Erzurum'da oğlunun yolda bulup getirdiği 21 bin 800 lirayı götürüp polise teslim eden Sebahattin Kaplan'a çok sayıda kutlama geldi.

"NE YAPACAĞIMI BİLEMEDİM"

Merkez Yakutiye ilçesindeki Şimşek İş Merkezi'nde berber, evli ve 2 çocuk babası 40 yaşındaki Sebahattin Kaplan'ın, yanında çıraklık yapan oğlu Muhammet Burak, 15 Ağustos günü Aşağı Köşk Mahallesi'ndeki evlerinden çıkıp iş yerine giderken Dere Mahallesi'nde bir çanta buldu. Çantanın para ile dolu olduğunu gören lise 1'inci sınıf öğrencisi Muhammet Burak berber dükkanına giderek çantayı babasına teslim ederken, "Yolda buldum. İçine açıp baktığımda para vardı. Ne yapacağımı bilemedim ve sana getirdim." dedi.


POLİSLERE TESLİM ETTİ

Müşterilerin tıraşını bitiren Sebahattin Kaplan, oğlu ile birlikte Gürcükapı Polis Merkezi'ne gitti. Kaplan, polislere para dolu çantayı teslim etti. Parayı kaybeden ve öğretmen olduğu belirtilen bir kişi, Polis Merkezine giderek, kaybettiği çantayı teslim aldı.


"HARAM PARAYLA BORCUMU KAPATAMAZDIM"

Polis ve çevredeki esnafın, müşterilerinin takdiri ile karşılaştıklarını belirten Berber Sebahattin Kaplan şunları söyledi: "Herkesin yapması gerektiği gibi çantayı ve oğlumu alıp karakola götürdüm. Olayı anlatıp polise teslim ettim. 23 Ağustos günü paranın sahibi bulundu. Paranın sahibi iş yerime gelip bana teşekkür etti ve o sırada iş yerinde olmayan oğluma da bir hediye vereceğini bildirdi. Çantayı almakta niye geç kaldıklarını sorduğumda, cenaze için İzmir'e gittiğini, orada fark ettiklerini, tören nedeniyle geç kaldığını söyledi. Paranın sahibi bulunduğu için çok mutluyum. Şu anda 100 bin lira kadar borcum var. Ama haram parayla borcumu kapatmayı düşünemezdim. Allah bize can sağlığı versin. Borcumuzu öderiz."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yakutiye Erzurum Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title