Haberler

Maganda Kurşunuyla Felç Olan Liseli İçin Düzenlenen Geceden Sonuç Alınamadı

Güncelleme:

İstanbul'da maganda kurşunuyla felç olan lise öğrencisinin tedavisi için çırpınan ailesine ekonomik açıdan destek vermek amacıyla düzenlenen geceden istenen sonuç alınamadı.

İstanbul'da bir magandanın tabancasından çıkan kurşunla felç olan lise öğrencisi Ahmet Emre Çavuş'un tedavisi için çırpınan ailesine ekonomik açıdan destek vermek amacıyla düzenlenen geceden istenen sonuç alınamadı. Aile dostları ve tanıdıklarının düzenlediği, 20 yerel sanatçının katılarak destek verdiği gece için bastırılan biletlerin sadece yüzde 20'si satılabildi.

MAGANDA KURŞUNU ENSESİNE İSABET ETTİ

Sultangazi, Gazi Mahallesi'nde 1.5 yıl önce arkadaşları ile yürürken maganda kurşununun ensesine isabet etmesi sonucu 7 ay Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde yoğun bakımda tedavi gören Ahmet Emre Çavuş, Şişli'deki bir merkezde fizik tedavisine alındı. Aylarca hastane kapısından ayrılamayan, Bahçelievler Çocuk Esirgeme Kurumu'na hizmet veren taşeron firmada 'Bakıcı anne' olarak çalışan anne Zeynep Çavuş, işten ayrılmak zorunda kaldı. Yerel bir gazetenin imtiyaz sahibi baba Bülent Çavuş elindeki tüm birikimi tüketirken, yaklaşık 50 bin TL borca girdi ve koyu Beşiktaş taraftarı Ahmet Emre Çavuş'un yıllık 193 bin TL'yi bulan fizik tedavi giderini karşılamada zorlandı.

BİLETLERİN 5'TE 1'İ SATILABİLDİ

Aile dostları Haydar Kahriman'ın öncülüğünde Çavuş ailesinin yakınlarının da destek verdiği bir gece düzenlenerek aileye kısmen de olsa ekonomik destek sağlanması hedeflendi. Küçükköy'de bir düğün salonu tutulurken düzenlenen "Ahmet Emre Çavuş'un mücadelesine el ver" gecesi için bastırılan her biri 50 TL'den satışa çıkarılan biletlerin ancak 5'te 1'i satılabildi.

''1,5 YILDIR HASTANE KAPILARINDAYIZ''

Doktorların izin vermemesi nedeniyle 19 yaşındaki Ahmet Emre Çavuş geceye getirilemezken, küçük kardeşi Efe cep telefonu ile salonu görüntüleyerek canlı yayın yaptı. Gelen konuklarla tek tek ilgilenen Çavuş çifti, birbirinden hüzünlü türkü ve şarkılarla gelen davetlilerle birlikte zaman zaman gözyaşı döktü. Geceye Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay çiçek gönderirken CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, Amasya Milletvekili Ramis Topal bir süre için katılarak aileye moral vermeye çalıştı. Zeynep Çavuş, çok zor bir süreçten geçtiklerini, bir annenin böyle ağır bir sınavla karşı karşıya kalmasının çok zor olduğunu anlatırken "1.5 yıldır hastane kapılarındayız. O kadar çok seven dostlarımız varmış ki bizi hiç yalnız bırakmadılar. Bu desteği gördükten sonra yolumuza daha kolay yürüyeceğiz. Emre inşallah ayağa kalkacak." dedi.

''KİMSE SESİMİZİ DUYMADI''

Baba Bülent Çavuş, oğlunun tedavisi için düzenlenen geceye ilginin az olduğunu yine de geceyi düzenleyen, çırpınan, kendilerini seven, emek veren dostlarına ve sanatçılara teşekkür borçlu olduklarını anlatırken, "Enfeksiyon kapabilir, diye buraya getirilmesine izin verilmedi. Bedensel olarak yüzde 98 felçli. Emre ayağa kalkabilmek için tüm hırsı ile çalışmaya devam ediyor. 10 Nisan'da zorlu bir ameliyatı var. Olumlu yanıt verdiği fizik ile ayağa kalkacak. Bu çabaya destek çıkılması için her kesime seslendim kimse sesimizi duymadı. Gece beklediğimiz gibi olmadı bilet fiyatları beklediğimizin altında kaldı. Fizik tedavi merkezine borcumuzu kapatırız dedik olmadı. Diyebileceğim bir şey yok. Bu süreçte tek başına beklemek hiç kolay değil. Tüm dostlarımızın yüreğine sağlık."

''UMDUĞUMUZUN YÜZDE 20'SİNİ BULAMADIK''

Geceyi organize eden Haydar Kahriman'ın "Umduğumuzun yüzde 20'sini bulamadık. Yine de teşekkür ediyoruz. 2 bin bilet bastırdık. Büyük bölümü elde kaldı. İnsanların içinde yardımcı olmak istiyor. Ama şartlardan dolayı yapamıyorlardır diyoruz." diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Ahmet Emre Sultangazi İstanbul 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title