Haberler

Kaza Yapan Sürücünün Annesi Feryat Etti: Yalan Söylüyorsunuz Oğlum Öldü

Güncelleme:

Bolu'da kontrolden çıkıp aydınlatma direğine çarparak kaza yapan oğlunu gören anne "Yalan söylüyorsunuz oğlum öldü, bu arabadan sağ mı çıkılır?" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Bolu'da yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkıp aydınlatma direğine çarpan otomobilin sürücüsü Nevzat Çetin yaralanırken, kaza yerine gelerek aracın halini gören sürücünün annesi, "Oğlum öldü mü? Bu arabadan sağ mı çıkılır?" diyerek gözyaşı döktü.

AYDINLATMA DİREĞİNE ÇARPTI

Kaza saat 11.30 sıralarında Aşağı Karaköy yolu üzerinde meydana geldi. Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde işçi olarak çalışan 35 yaşındaki Nevzat Çetin'in kullandığı 14 AU 432 plakalı otomobil, yağmurdan kayganlaşan yolda kayıp kontrolden çıkarak aydınlatma direğine çarptı.

HASTANEYE KALDIRILDI

Kaza sonrası otomobil hurdaya dönerken sürücü Nevzat Çetin yaralandı. Kendi imkanlarıyla otomobilden çıkmayı başaran Çetin, olay yerine gelen 112 Acil ekibi tarafından kaldırıldığı Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Çetin'in sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.



ANNESİ ÖLDÜĞÜNÜ SANDI

Kazanın ardından olay yerine gelen Nevzat Çetin'in annesi, oğlunun kaza yaptığı aracı görünce öldüğünü sandı. "Oğlum öldü mü?" diyerek gözyaşı döken yaşlı kadını polis ekibi sakinleştirmeye çalıştı. Oğlunun sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyen polislere inanmayan yaşlı kadın "Yalan söylüyorsunuz, oğlum öldü, bu arabadan sağ mı çıkılır?" diyerek ağladı.



GAZ KAÇAĞI NEDENİYLE ÖNLEM ALINDI

Aracın LPG tankında gaz kaçağı olması sebebiyle polis güvenlik önlemi aldı. Olay yerine gelen itfaiye ekibi otomobilin LPG tankındaki gaz çıkışını kapattı. Direğe çarpan otomobilin kaldırılmasının ardından tek şeritten sağlanan trafik normale döndü.



Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Nevzat Çetin Karaköy Bolu 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Toz taşınımı nedir, ne zaman olacak? Toz taşınımı hangi illerde olacak? Muharrem ayı ne zaman 2024? Aziz Yıldırım aday mı 2024? Taraftarlar Aziz Yıldırım'ın aday olması için binlerce paylaşım yaptı Everton Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Everton Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Everton Liverpool maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Everton Liverpool maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Everton Liverpool maçı CANLI izle! 24 Nisan Everton Liverpool maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Trabzonspor Karagümrük maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) TS Karagümrük maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Ziraat Kupası Yarı Final Tek Maç mı, İki Maç mı? İşte Detaylar 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (7)

Hasturkhasturk:

Tam bir karton araba almayin kardesim su karton arabalari

15
2
yanıtYanıtla
ddög:

arkadaş katili

2
3
yanıtYanıtla
.........:

vay be direği arabadan sağlam yapmışlar işte kapitalist yasamın sonucları araba dırege carpsın olen olsun olmuyosa araba perte cıktıgı için yenısı alınsın yoksa her ınsan ortalama 1 tane arabası olsa araba fırmaları erden para kazanıcak ;)

3
2
yanıtYanıtla
sgsg:

sağlam olmadığı bell

yanıt0
yanıt0
nevin:

anlatıma bakın sürekli yaşlı kadın deyip durmuşlar bundan yaşlı olan medyatiklere de yaşlı ibaresini kullansanıza noluyo görün

0
0
yanıtYanıtla
adanalı:

canımızı bu teneke kutularında taşıyoruz bir an önce hükümet el atması lazım kazaya dayanıksız bütün araçlar iade edilsin

0
0
yanıtYanıtla
agnostik:

bu ne lan kağıt gibi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title