Haberler

Oğlunu Kaybeden Baba İsyan Ediyor

Güncelleme:

Manisa'da trafik kazasında ölen gencin katil zanlısı hala bulunamadı. Gözüyaşlı babanın feryadı ise yürekleri dağlıyor.

Manisa'nın Akhisar İlçesi'nde, çalışıp hem de okuyan üniversite öğrencisi 24 yaşındaki Fehmi Sevgen'e çarpıp kaçan otomobille sürücüsü bulunamadı. Tedavi gördüğü hastanede ölen üniversiteli gencin acılı babası, 55 yaşındaki Niyazi Sevgen, yetkililerden yardım istedi. Gözüyaşlı baba, "Tek oğlum vardı onu da trafik kazasında kaybettim. Yetkililere sesleniyorum, benim oğlumun katilini bulun" diye isyan etti. Aynı bölgede daha önce de trafik kazası meydana geldiği ve babayla kızının hayatını kaybettiği bildirildi.

Kaza, Reşatbey Mahallesi'ndeki Akhisar Sigara Fabrikası'nın hemen arkasında bulunan yolda geçen 16 Nisan'da saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Okul dışında kalan zamanlarda mandırada çalışan Celal Bayar Üniversitesi Akhisar Meslek Yüksekokulu Zeytincilik Bölümü öğrencisi 24 yaşındaki Fehmi Sevgen, mandıradan çıkıp arkadaşlarından ders notlarını aldıktan sonra evine gitmek için 45 YE 866 plakalı motosiklete bindi. Sağlık Meslek Lisesi önüne gelen, üniversiteli gence, 20 metre genişliğindeki yolda, plaka ve sürücüsü henüz belirsiz otomobil çarpıp hızla uzaklaştı. Kazayı görenler sağlık ve polis ekiplerine haber verdi.

Sağlık görevlileri, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ağır yaralanan Sevgen'i ambulansla Manisa'daki özel bir hastaneye kaldırdı. Yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan talihsiz üniversiteli, kazadan 24 gün sonra 10 Mayıs'ta yaşam mücadelesini kaybetti. Çalışıp hem de okuyan Sevgen'in ölümü yakınlarıyla arkadaşlarını yasa boğdu. Fehmi Sevgen, gözyaşları arasında ilçeye bağlı Zeytinova Beldesi'ndeki mezarlıkta toprağa verildi.

KAYIP SÜRÜCÜ BULUNAMADI

Kazayı görenlerin ifadesine göre, olay yerinden hızla uzaklaşan beyaz renkli Renault marka otomobil, halen bulunamadı. Polis, kaçan sürücünün yakalanması için çalışmalarını sürdürürken, trafik kazasına kurban verdiği oğlu için hayır yemeği veren acılı baba Niyazi Sevgen, isyan etti. Kazanın meydana geldiği yeri de gösteren talihsiz adam yetkililere seslendi. İki çocuk babası Sevgen, şöyle dedi:

"Oğlum işyerinden çıktıktan sonra arkadaşlarının yanına gidip ders notu almış. Eve gelirken de otomobil çarpmış. Tek oğlum vardı onu da kazaya kurban verdim. Bu yolun geniş olması nedeniyle sürücüler aşırı hız yapıyor. Benim yüreğim yandı. Oğlumun katili halen yakalanamadı. Oğluma çarpıp kaçan kişi benim için katildir. Yetkililere sesleniyorum; lütfen o otomobili de sürücüyü bulun."

AYNI YERDE BENZER KAZA

Üniversiteli Fehmi Sevgen'in hayatını kaybetmesine neden olan trafik kazasının yaşandığı aynı yerde, geçen 30 Mart'ta da benzer bir kazanın olduğu belirlendi. Hızla gelen hafif ticari aracın çarptığı bisiklette bulunan 63 yaşındaki Yunus Çalışkan kaza yerinde, kızı 38 yaşındaki Aysun Erdoğan'ın da kaldırıldığı hastanede öldüğü bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akhisar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli? Define faciası! İznik define olayı ne? Define ararken kaç kişi hayatını kaybetti? Lille - Aston Villa maçı hangi kanalda, saat kaçta? Lille - Aston Villa maçı CANLI İZLE! Nesrin Cavadzade'nin yeni sevgilisi kim? Kaan Yardımcı kimdir? Kaan Yardımcı kaç yaşında, nereli? Bayhan kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Bayhan kaç yaşında, nereli? Bayhan biyografisi! VAPUR SEFERLERİ İPTAL Mİ? 18 Nisan İstanbul'da vapur seferleri iptal mi edildi? Yeşim Akıncı kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Yeşim Akıncı kaç yaşında, nereli? Yeşim Akıncı biyografisi! Metin Akpınar'ın kızı kim? Duygu Nebioğlu kimdir, kaç yaşında? Duygu Nebioğlu'nun ablası ve annesi kim? Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title