Haberler

Oğlunu Asansör Faciasında Kaybeden Baba Açıklaması

İstanbul'un Şişli ilçesindeki asansör kazasında hayatını kaybeden 10 işçiden biri olan Cengiz Tatoğlu'nun babası Selim Tatıoğlu "Beni bir avukat aradı, 24 Ekim'de İstanbul'a beklediğini söyledi. 'Gelin anlaşalım' dediler, Cuma günü İstanbul'a gidip konuşup anlaşacağım" dedi.

Zonguldak'ın Beycuma beldesine bağlı Kaleoğlu köyünde yaşayan Cengiz Tatoğlu'nun babası Selim Tatoğlu, yaptığı açıklamada basında çıkan 700 bin TL teklif edildi haberlerini doğrulamadı. Tatoğlu yaptığı açıklamada, "Beni şirket yetkililerinden kimse aramadı sadece bir avukatla görüştüm onunla da Cuma günü gidip anlaşma sağlayacağım. Bana herhangi bir para teklif edilmedi. Ben işime gelirse anlaşırım dediğim para ödenirse anlaşırım, yalan konuşmaya gerek yok şimdi ben ne yapayım zaten kalp hastasıyım. Daha önce ben dedim ki bana 1 trilyon verilirse anlaşmaya varırım ben başka bir şey konuşmadım. Her şey 24 Ekim 2014 tarihinde İstanbul'da yapacağım görüşme sonrasında belli olacak. Yalnız illa 1 trilyon olacak diye bir şey yok yapacağımız anlaşmaya göre tutumumuzu belirleyeceğiz" dedi.

Şişli'de 6 Eylül'de, eski Ali Sami Yen Stadı arazisindeki inşaatta malzeme ve işçi taşıyan asansörün 32. kattan zemine düşmesi sonucu 10 işçi hayatını kaybetmiş, evli ve iki çocuk babası Cengiz Tatoğlu'nun cenazesi, Beycuma beldesine bağlı Kaleoğlu köyünde kılınan namazın ardından köy mezarlığında toprağa verilmişti. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak İstanbul Şişli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title