Haberler

"Oğlumu Reklam İçin Kullandı"

Roman Mağazalarının Sahibi Turgut Toplusoy, Oğlu Buğra ile Aşk Yaşayan Ceyda Ateş'i Topa Tuttu.

Güzel oyuncu Ceyda Ateş'in bir süredir sevgilisi Buğra Toplusoy'un ailesiyle ilgili yaptığı açıklamalara; baba Toplusoy'dan sert yanıt geldi. Roman mağazalarının sahibi olan başarılı işadamı, Ateş'in yeni filmi için oğlunu kullandığını söyledi. Turgut Toplusoy, Ceyda Ateş ve oğluyla ilgili şunları söyledi:

BENİM AİLEME BUNLAR TERS

"Ceyda Hanım'ı Göcek'te teknede misafir ettim. 10 yaşındaki kızımla çekildiği fotoğrafı instagram'a koydu. Ben inançlı bir insanım, Ramazan ayında Ceyda hanım ve oğlumu birbirini öperken gazetelerde gördüm. Benim annem hacı ve bu bize yakışmaz. 'Gazetecilerin olmadığı yerlere gidin' dedim."

BUĞRA, CEYDA İLE EVLENMEZ

"Gazetelerde bikinili resimlerini görünce ben mahçup oldum. Buğra efendi bir çocuk, kız da haklı. Buğra gibi bir çocuğu ben de bırakmam. Evlenmek diye bir şey sözkonusu değil. Buğra'nın Ceyda'yla evleneceğine inanmıyorum evleniyorsa da Allah mesut etsin. Ama Buğra evlenmeye kesinlikle karşı."

DUYDUKLARIMIZA KULAK TIKIYORUZ

"Buğra'yı kovmadım kendisi istifa etti. Oğlumun çalışması gerekirken ben çalışıyorum. Buğra, hayallerimi yıktı. Oğlum benimle konuşmuyor, bayramda bile aramadı. Buğra'ya benzeyen birini görünce gözlerim doluyor. Bize Ceyda'yla ilgili neler geliyor ama biz kulaklarımızı kapattık." (TAKVİM)

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Ceyda Ateş Göcek Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title