Haberler

Ogilvy & Mather Türkiye'de Bayrak Değişimi

Güncelleme:

Ogilvy & Mather Türkiye Ülke Başkanlığına, 8 yıldır Ogilvy PR İstanbul Genel Müdürü olan Emine Çubukçu getirildi.

Çubukçu yeni görevini, 17 yıldır O&M Türkiye Ülke Başkanı olarak görev yapan ve aktif iş yaşamını sonlandırma kararı alan Aytül Özkan'dan devraldı.

Ogilvy & Mather Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Üst Yöneticisi Paul O'Donnell,
görevinden ayrılan Özkan'a uzun yıllardır O&M'e sağladığı değerli katkılar için teşekkür ederek, "Emine Çubukçu son 8 yıldır Ogilvy PR'da, uluslararası kurumsal ağın ve iş ortaklarımızın beklentilerini aşarak önemli başarılara imza attı. Ogilvy & Mather'ın, çok önem verdiğimiz Türkiye pazarındaki faaliyetlerinin Çubukçu'nun liderliğinde büyümeye devam edeceğine inanıyoruz" dedi.

Ogilvy & Mather Ülke Başkanlığını üstlenen Emine Çubukçu ise, "Ogilvy, standartları kadar hedefleri de yüksek bir uluslararası iletişim danışmanlığı ağı. Dünyanın 126 ülkesinde olduğu gibi Türkiye'de de Ogilvy markasına ve vaat ettiği hizmet kalitesine inanan, güvenen iş ortaklarımızın beklentilerini aşmak ve bütün paydaşlarımız için elimizden gelenin en iyisini yapmak üzere, geçmişte olduğu gibi bugün de tutkuyla çalışmayı sürdüreceğiz" diye konuştu.

36 yıldır iletişim sektöründe çeşitli görev ve sorumluluklar üstlenen, kurucu ortağı olduğu Capitol Halkla İlişkiler'in 2000'de Ogilvy tarafından satın alınmasıyla grubun Ülke Başkanlığı görevine getirilen Özkan, Reklamcılar Derneği'nin de 12. Başkanı oldu. Aytül Özkan, görevini devrederken şunları söyledi:

"Ogilvy & Mather'ı Türkiye'de temsil etmekten ve çatımız altında yer alan son derece değerli markaların bir parçası olmaktan hep gurur duydum. Şimdi de görevimi çok sağlam bir ekibe teslim ediyorum. Başta yeni Ülke Başkanımız Emine Çubukçu, reklam ajansımızın Genel Müdürü Elif Adalı Erten ve Kreatif Başkanımız Selim Ünlüsoy olmak üzere, tüm çalışma arkadaşlarımın başarılı işlere imza atmaya devam edeceklerine olan inancım tam."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Orta Doğu Türkiye Afrika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title