Haberler

Ofspor, İkinci Yarının İlk Galibiyetini Almak İstiyor

Güncelleme:

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta hafta sonu sahasında Fethiyespor'u ağırlayacak Ofspor, ligde ikinci yarının ilk galibiyetini almak istiyor.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta hafta sonu sahasında Fethiyespor'u ağırlayacak Ofspor, ligde ikinci yarının ilk galibiyetini almak istiyor.

Teknik direktör Tolgay Kerimoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde tutunma mücadelesi veren Fethiyespor karşısına 3 puan için çıkacaklarını söyledi.

Kazanmak istedikleri bir maça çıkacaklarını vurgulayan Kerimoğlu, şunları kaydetti:

"Karşılaşmaya iyi hazırlanıyoruz ve ikinci yarının ilk galibiyetini almak istiyoruz. Bir haftada 2 maç oynayacağız. Fethiyespor maçı da bunlardan biri olacak. Rakibimiz ligin alt sıralarında yer alan bir ekip ama ciddi transferler yaptı. Ligde alt ya da üst sıralar vardır diyemeyiz. Her an her şey değişebiliyor. Biz evimizde oynayacak olmanın avantajını kullanmaya çalışacağız. Maçın favorisiyiz ve kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Sahada kazanmak için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Bizim için önemli olan şey galibiyettir."

Kerimoğlu, karşılaşmaya Ofspor taraftarlarını da davet ettiklerini dile getirerek, 12. adamın tribündeki varlığının kendilerine güç vereceğini ifade etti. - Trabzon

Kaynak: AA / Yerel

Fethiyespor Ofspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title