Haberler

Öfkeli Anne ve Yakınları, Okulu Savaş Alanına Çevirdi

Güncelleme:

Mersin'de, öfkeli anne çocuğunun dövüldüğü iddiasıyla yakınlarıyla birlikte okulu bastı. Öğretmenler odası ve koridorları dağıttı, ortalık savaş alanına döndü.

Mersin'de Ersoy Ortaokulu'nda çocukları M.A.'nın dövüldüğü iddiasıyla okulu basan yakınları, öğretmenler odasını dağıttı, koridordaki sandalyeleri ve masaları sağa sola atıp ortalığı savaş alanına çevirdi. Güvenlik kamerasınca kaydedilen olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KENDİSİNİ UYARAN ÖĞRETMENE KÜFÜR ETTİ

Olay, 18 Mart'ta merkez Akdeniz İlçesi Ersoy Ortaokulu'nda meydana geldi. İddiaya göre, dersi boş olan öğretmen M.A.A., öğretmenleri olmayan 6'ncı sınıfta görevlendirdi. Derse giren öğretmen M.A.A., sürekli gürültü yapan öğrenci M.A.'yı uyardı. Bunun üzerine öğrenci, öğretmene küfür etti. Öğretmen de öğrenciyi müdür yardımcısının odasına götürdü. Ancak müdür yardımcısının odasında olmaması nedeniyle bekleyen öğrenci, buradan da kaçtı.

OKULU BASIP ORTALIĞI SAVAŞ ALANINA ÇEVİRDİLER

Evine giden öğrenci, ailesine öğretmenin kendisini tartakladığını söyledi. Öğrencinin yakınları, okulu basıp öğrencilerin derste olmasına rağmen sınıflara girip öğretmen M.A.A.'yı aradı. Ardından da öğretmenler odasına girdiler. Odadaki masaları sandalyeleri havaya fırlatan öfkeli kalabalık, camları da kırdı. Koridordaki masa ve sandalyeleri de sağa sola atan öfkeli kalabalık okulu savaş alanına çevirdi.

POLİS MÜDAHALESİYLE SAKİNLEŞTİLER

Okulun güvenlik kamerasına da kaydedilen olayda öğretmenleri tehdit eden veliler, olay yerine gelen polisin müdahalesiyle sakinleştirildi.



Veliler okuldan uzaklaştırılırken olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akdeniz Mersin Güncel Haberler

500

Yorumlar (94)

kara kartal:

mersin adana samsun . . . . kahrolsun

25
45
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın Yazdık:

bu mayasız kaltağı da sıpasını da içeri atacaksın, aç susuz bırakacaksın. Karaktersiz eşkiya sürüsü. Bu kadından doğan çocuğun olacağı da eşkiye. Aslında şimdiden icabına bakacak devlet. . .

41
0
yanıtYanıtla
ceyhanli:

kurtler heryerde bunlardan kurtulmak lazim

30
9
yanıtYanıtla
mehmet kaya / almanya:

HELAL OLSUN Anneye. . bizim annelerimiz olsa bi daykta onlardan yiyorduk. . şimdiki çocukları iyi yetiştiriyor anneleri. çok iyi.

10
23
yanıtYanıtla
ADAMMobil-ANDROID:

ogretmeni ne hale gitirdiniz!!!.artik ogretmenler gununu kutlamiyorum ve kutlamayalim.biz son 10 yildir ogretmen degiliz zaten. herhalti kendine mubah goren cocuklarin bakicisiyiz,cocukda,velide,milliegitimde,devlette boyle bakiyor olaya zaten.dedilerki yok efendim yapilandirmaci anlayis yok bilmem neci anlayis,buyrun ogrenciyide veliyide cok guzel yapilandirdiniz.siniflarda ders anlatamaz olduk.hepsinde şuursuz bir ozguven patlmasi,surdan kalk suraya gec diyemiyosun bile.yazik!!! saygiyi sevgiyi bitirdiler okullarda.

28
1
yanıtYanıtla
FIRFIR:

OKULU BASANLAR KÜRT OLDUKLARI VE AKP KORUMASINDA OLDUKLARI İÇİN HİÇ CEZA ALMAYACAKLARDIR, ÖĞRETMENLER YEDİKLERİ DAYAKLA KALDILAR, BİRİNCİ DÜNYA SAVAŞINDA İNGİLİZLER İSTANBULU İŞGAL EDİNCE RUMLARDA AYNI BÖYLE AZMIŞLARDI , SONRASI MALUM TABİ , O GÜN GELENE KADAR BEKLEYECEĞİZ.

9
16
yanıtYanıtla
Tatar Ramazan:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu YazınBiz Devletin yanında olarak Devletin Hakimiyetini görmek isteriz. Güvenlik güçlerinin yetkileri Avrupa standartlarında olmalıdır. Elektriği bedava kullanan, vergi kaçıran, her sözünün başında ‘Suçlu Devlettir’ diyerek yaptığı kanunsuzlardan dolayı suçu Devlete yüklemekten çekinmeyenlere Devletin İç Güvenlik Yasasıyla şımarıklarını bitirip yapacağı bir şeyler olmalı. Yanan okullarda zarar gören Devlet Kurumlarında verilen her bir zararda 70 milyonun hakkı vardır.

25
0
yanıtYanıtla
yagmurmobilWeb@haberler.com:

Bu velilerin ceza alması gerek ne hakla okulu yakıp yıkarlar zıvanadan çıkmış toplum

25
0
yanıtYanıtla
gonzales33mobilWeb@haberler.com:

Terör bunun adı cezası ağır olmalı

23
1
yanıtYanıtla
4:

çocuk salak, anası babası çocuğundan salak

20
0
yanıtYanıtla
Tüm 94 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title