Haberler

Off-road Heyecanı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -İzleyicilerden görüntü - 1. Kilis Off-Road Oyunları- Araçların yarışlarından detaylar-Zorlu parkurdan çıkamayan araçlara müdahale edilmesi- Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara'nın konuşma- Kupa verilmesi ve toplu fotoğraf çekimi- Kahramanlar Off-Road Spor Kulübü Başkanı Gökmen Kanarya'nın konuşması Kilis'te off-road heyecanı- 1. Kilis Off-Road Oyunları, 12 ilden 120 sporcunun katılımıyla yapıldı 1. Kilis Off-Road Oyunları, 12 ilden 120 sporcunun katılımıyla yapıldı. Mehmet Sanlı Mahallesi TOKİ Konutları mevkisinde oluşturulan parkurdaki yarışlara, Alanya, Konya, Mersin, Hatay, Niğde, Osmaniye, Kahramanmaraş, Gaziantep, İskenderun, Osmaniye, Kilis ve Adana'dan sporcular katıldı. Yarışçıların çamur, rampa ve İtalyan çukurlarıyla zorlaştırılan parkurda ortaya koyduğu mücadele heyecanla izlendi. Bazı araçlar kullanılamaz hale gelirken, çamura saplanan ve rampadan çıkamayan birçok araç, iş makineleriyle çekildi.Üç kategorideki müsabakaların sonunda dereceye giren Alaaddin Yorulmaz, Adem Özdil, Ümit Kaya, Hakan Yatalakoğlu, Murat Akkaya, Bülent Özer, Haceli Şam, Halil Arıkan, Hüseyin Tezcan, Kurtuluş Köroğlu, Çağdaş Bağdatlı ve Hatip Mehmet Yılmaz ile bayanlarda Merve Karabaş, Bahar Derin ve Yasemin Gençtürk çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.Finale kalan sporculara kupalarını takdim eden Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, burada yaptığı konuşmada, oyunların ilkini düzenlemenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.Türkiye'nin değişik illerinden gelen sporcuların Kilis halkı başta olmak üzere tüm misafirlere farklı bir gün yaşattığını anlatan Kara, emeği geçenlere teşekkür etti.Kulüpler adına konuşan Kahramanlar Off-Road Spor Kulübü Başkanı Gökmen Kanarya da kazasız belasız bir yarışı daha geride bırakmanın sevindirici olduğunu ifade etti.Kanarya, yaklaşık 100 off-road aracının kente geldiğini ancak bunlardan 60'ının yarışlara katılabildiğini kaydetti.

Kaynak: AA / Spor

Hasan Kara Alanya Konya Kilis Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title