Haberler

Odunpazarı'ndan Rengarenk Etkinlik

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları günü nedeniyle gerçekleştirilen etkinliğe katıldı.

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları günü nedeniyle gerçekleştirilen etkinliğe katıldı.

Odunpazarı Belediyesi, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü'nde çocuklarla birlikte renkli bir etkinliğe imza attı. Çankaya Mahallesi'nde bulunan Razgrad Parkı'nda gerçekleştirilen etkinliğe, Odunpazarı Belediyesi Oyuncak Evi ve Kütüphanesi ile Odunpazarı Belediyesi Gündüz Bakım Evi ve Kreşi (Oyunpazarı) öğrencileri katıldı. Öğrenciler Razgrad Parkı'nda bulunan duvarlara özgürce resim yaparak gönüllerince eğlendi. Etkinliğe katılan Kazım Kurt, "Çocuklarımızın haklarının korunarak, onlara sevginin, hoşgörünün ve barışın egemen olduğu yaşanabilir bir dünyanın bırakılması, bizlerin en önemli sorumluluğudur. Günümüzün en büyük gereksinimi olan evrensel barış, ancak çocukların sevgi ve hoşgörü anlayışı içinde yetiştirilmesiyle sağlanabilir" şeklinde konuştu.

Rengarenk bir gün geçiren çocukların mutluluğundan dolayı memnuniyetini ifade eden Kazım Kurt, çocukların neşesine ortak olarak onlarla boyama yapmayı da ihmal etmedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çocuk Hakları Günü Kazım Kurt Razgrad Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title