Haberler

Odunpazarı Mayıs'ı Sanatla Kucaklıyor

Odunpazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün düzenlediği kültür-sanat etkinlikleri, mayıs ayında yine sanatseverlerle buluşacak.

Odunpazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün düzenlediği kültür-sanat etkinlikleri, mayıs ayında yine sanatseverlerle buluşacak.

Yunus Emre ve Hasan Polatkan Kültür Merkezi salonlarında gerçekleştirilecek etkinlikler içerisinde film gösterimleri, çocuk sinema gösterimleri, konserler ve sergiler yer alacak. Gösterimi devam eden "Yeni Ahit" filminin yanı sıra, mayıs ayı boyunca birçok film sinemaseverlerle buluşmaya devam edecek. "Kar Korsanları", "Toz Bezi", "Saul'un Oğlu", "Yemekteydik ve Karar Verdim" isimli filmler, Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi'nde sinemaseverlerin beğenisine sunulacak.

2 YENİ ÇOCUK FİLMİ

Yaptığı sinema etkinlikleriyle adından sıkça söz ettiren Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, mayıs ayında yapacağı çocuk sinema gösterimleri ile çocukları da unutmuyor. Hafta sonlarında gösterimleri yapılacak olan "Minik Kuş" ve "Sevimli Tilki" adlı çocuk filmleri Hasan Polatkan Kültür Merkezi'nde minik seyircilerle buluşacak. Mayıs ayı kültür sanat programı kapsamında 6 Mayıs'ta Yunus Emre Konseri, 13 Mayıs'ta Enstrüman Kursları Öğrenci Konseri, 18 Mayıs'ta Türk Sanat Müziği (TSM) Koro Konseri ve 24 Mayıs'ta Türk Halk Müziği (THM) Konseri yer alacak.

ULUSLARARASI AĞAÇ HEYKEL SEMPOZYUMU ODUNPAZARI'NDA

20 - 29 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan Uluslararası Ağaç Heykel Sempozyumu kapsamında Manga, Şimal, Grup Mecaz ve Yusuf Çelik gibi Türk Pop Müziği'nin sevilen isimleri de sahneye çıkacak. Festivale müze ve sergi açılışının yanı sıra Ahşap Enstrüman Konseri ve dans gösterileri de eşlik edecek. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Odunpazarı Belediyesi Hasan Polatkan Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title