Haberler

Odunpazarı Ekipleri Bayrama Hazır

Güncelleme:

Eskişehir'in Odunpazarı Belediyesi, vatandaşların ramazan bayramını huzurlu bir ortamda geçirebilmeleri için gerekli hazırlıklarını tamamladı.

Odunpazarı Belediyesi, vatandaşların Ramazan Bayramını huzurlu bir ortamda geçirebilmeleri için gerekli hazırlıklarını tamamladı.

Odunpazarı Belediyesi ekipleri, sorumlu oldukları bölgelerde tüm önlemlerin alındığını, gerekli görevlendirmelerin yapıldığını ve vatandaşlarımızın sorunsuz bir bayram geçirmeleri için göreve hazır olduklarını belirtti. Odunpazarı Belediyesi ekiplerinin açıklamalarına göre, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Ramazan Bayramı süresince günün 24 saatinde aralıksız görev yaparak bölgenin temiz kalmasını sağlayacakları ayrıca, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin de bayram süresince oluşabilecek aksaklıklara karşı tedbir amacıyla acil müdahale ekibini hazır tutulacakları öğrenildi. Odunpazarı Belediyesinin ilaçlama ekibinin de bayram boyunca gelen şikayetlere anında müdahale edeceği açıklamalar arasındaydı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Odunpazarı Belediyesi Eskişehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title