Haberler

Odunpazarı Belediyesi Yeni Döneme Hızlı Başladı

Odunpazarı Belediyesi Fen İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin, yeni döneme hızlı bir başlangıç yaptığı belirtildi.

Odunpazarı Belediyesi Fen İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin, yeni döneme hızlı bir başlangıç yaptığı belirtildi.

Odunpazarı bölgesinin tamamını içine alan çalışmalar kapsamında bir yandan yol yapım ve onarım çalışmaları gerçekleştiren ekipler, diğer yandan park ve yeşil alanları kent halkının hizmetine sunmak için yoğun bir çaba sarf ediyor. Yapılan açıklamaya göre; özellikle ulaşımda yaşanan sorunları gidermek için yol yapım ve onarım çalışmalarına büyük önem veren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri; Emek, 71 Evler ve Deliklitaş mahalleleri içerisinde yer alan 8 bölgede hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor. Çalışmalar sonunda sorunlu olan bölgeleri asfalt ve kilitlitaş çalışmaları ile yeni baştan oluşturan ekipler, mevcut sorunları büyük bir hızla ortadan kaldırıyor. Yaz mevsiminin yaklaşması ile park ve yeşil alanlarda da düzenleme çalışmalarına hız kazandıran Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çalışma yapılan alanlarda yeşil ve konforu bir arada sunmaya hazırlanıyor. Birbirinden farklı bitki türlerinin yanı sıra modern kent mobilyaları ile donatılan yeşil alanlar, yazın Eskişehirlilerin vazgeçilmezleri arasında yer alacağı belirtiliyor.

Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada; belirlenen program kapsamında üst yapı çalışmalarının aralıksız olarak devam edeceğini vurgulayan belediye yetkilileri, mevcut sorunların giderilmesi için tüm ekiplerin yoğun bir çalışma programı izlediğini ifade ettiler. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Odunpazarı Belediyesi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title