Haberler

Odunpazarı Belediyesi'nin Hizmet İçi Eğitimleri

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi hizmet içi eğitim seminerleri tüm hızıyla devam ediyor.

Büyük ilgi ile takip edilen seminerler kapsamında Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ufuk Aydın, yeni yürürlüğe giren torba yasa hakkında belediye çalışanlarını bilgilendirdi. Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt'un da katıldığı seminerde torba yasa ile gelen yeni düzenlemeler hakkında önemli bilgiler veren Aydın, belediye çalışanları tarafından gelen soruları da yanıtladı. Torba yasanın taşeron uygulamasına getirdiklerinden iş yeri devrine, işçi tazminatlarından asıl işveren ve alt işverenin sorumluluklarına kadar birçok konunun gündeme geldiği seminer, belediye çalışanlarına torba yasa hakkında önemli bilgiler kazandırdı.

Torba yasanın her yönüyle ele alındığı seminer sonunda Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ufuk Aydın'a teşekkür ederek, plaket takdim etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Odunpazarı Belediyesi Anadolu Üniversitesi Ufuk Aydın Eskişehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title