Haberler

Odunpazarı Belediyesi'nden "Zeytindalı Çocuk Merkezi"

Odunpazarı Belediyesi 23 Nisan etkinlikleri çerçevesinde Zeytindalı Çocuk Merkezi'nin açılışını yaptı.

Odunpazarı Arasta Çarşı'nda gerçekleşen açılışa, Odunpazarı Belediyesi Başkanı Kazım Kurt ve 23 Nisan dolayısıyla Başkan Kurt'un koltuğunu devrettiği Kağan Yıldız ve çok sayıda davetli katıldı. Açılışta konuşan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Mustafa Kemal Atatürk'ün, Türkiye Cumhuriyeti kurucularının bütün dünya çocuklarına armağan ettiği bu günde çocuklar için bir etkinlik düzenlenmesi gerektiğini söyledi. Başkan Kurt, "Odunpazarı Belediyesi olarak çocukları ve kadınları mutlu olan Odunpazarı sloganımız gereğince çocuklarımız için en iyi yapabileceğimiz iş, bir çocuk kütüphanesiydi. Kendilerine bütün Odunpazarı halkı adına çok teşekkür ettiğim Aykanat ailesi ve Tudem yayınları bize bu imkanı sağladı. Bu mekanı açarak çocuklarımıza bir güzellik yapmak istedik. Atatürk'ün çocukları, torunları, çağdaş uygarlığı yakalamak için mutlaka okumalı, daha çok okumalı ve okuduklarını zekalarıyla geliştirmelidir" ifadelerini kullandı.

Ayrıca 23 Nisan nedeniyle Başkan Kurt'un koltuğunu devralan Kağan Yıldız ise, "Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı kutluyorum. Bu güzel günde burayı açtığı için Kazım Kurt'a çok teşekküre ederiz" dedi.

Daha sonra açılışı yapılan çocuk merkezinde gezen Başkan Kurt, çocuklarla tek tek ilgilenerek fotoğraf çektirdi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Odunpazarı Belediyesi Mustafa Kemal Atatürk Kazım Kurt 23 Nisan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title