Haberler

Odunpazarı Belediyesi 108 Bin Vatandaşı Ağırladı

Odunpazarı Belediyesi Ramazan ayı boyunca 108 bin kişi ile bir araya geldi.

Odunpazarı Belediyesi Ramazan ayı boyunca 108 bin kişi ile bir araya geldi. Haftada iki kez farklı bölgelerde iftar programı düzenlerken, Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) karşısında açılan iftar çadırında da her gün binlerce kişiye yemek servisi yaptı.

Odunpazarı Belediyesi, Ramazan Ayı'nın ilk gününden itibaren her akşam köy statüsünden mahalle statüsüne geçen 29 mahallede iftar yemeği düzenledi. Ayrıca çeşitli kurum ve kuruluşlarla iftar programlarında bir araya gelen Odunpazarı Belediyesi, personelini de unutmayarak personel ve aileleri ile iftarda buluştu.

Büyükdere iftar çadırında 45 bin kişi yemek yedi

Odunpazarı Belediyesi Büyükdere Mahallesi'nde kurulan iftar çadırında Ramazan Ayı boyunca vatandaşa iftar yemeği verdi. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) karşısında kurulan iftar çadırına gelen vatandaşlara Odunpazarı Belediyesi Aşevi'nde yapılan 4 kap sıcak yemek ikram edildi. İftar çadırında vatandaşlara sağlık hizmeti de veren Odunpazarı Beledyesi SOBE ekipleri özellikle yaşlılarla yakından ilgilenirken, iftar sonrası ihtiyaç duyan vatandaşların tansiyon ve şekerini de ölçtü.

7 mahalede iftar programı gerçekleştirildi

Odunpazarı Belediyesi her hafta farklı iki bölgede iftar programı gerçekleştirdi. Orhangazi, 75'inci Yıl, Emek, Ihlamurkent, Gündoğdu, Erenköy ve Vişnelik Mahallelerinde iftar programı düzenleyen Odunpazarı Belediyesi, gerçekleşen iftar programlarında vatandaşlarla bir araya geldi.

Odunpazarı Belediyesi Ramazan Ayı boyunca çeşitli kurum ve kuruluşlarla da bir araya geldi. Odunpazarı Belediyesi Ramazan boyunca, Günyüzlüler Derneği, GÖRSEM, Bardakçı Köyü Derneği, Engelliler Derneği, Bedensel Engelliler Derneği, muhtarlar, AKUT'un yanı sıra şehit aileleri ve gazilerle de bir araya geldi.

Personel ile düzenlenen iftar yemeklerinde bir araya gelen Odunpazarı Belediyesi, Fen işleri, Temizlik İşleri, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün yanı sıra Zabıta Müdürlüğü personeli ve aileleri ile de iftar yemeği düzenledi

Ayrıca Odunpazarı Belediyesi, Ramazan Ayı'nın ilk gününden itibaren her akşam köy statüsünden mahalle statüsüne geçen 29 mahallede iftar yemeği düzenledi. Odunpazarı Belediyesi her akşam farklı bölgelerde iftar yemeği verdi. Akkaya, Çamlıca, Demirli, Eşenkara, Gümele, Kalkanlı, Kanlıpınar, Karahüyük, Karapazar, Seklice, Süpren, Türkmentokat, Uluçayır, Yukarı Kalabak, Yassıhöyük, Yörükkaraören, Yukarılıca, Çavlum, Karaçay, K.Mustafa, Karaalan, Lütfiye, Kıravdan, Musalar, Doğankaya, Kayacık, Akpınar, Sultandere Mahallelerinde verilen iftar yemeklerinin sonuncusu Karacaşehir'de verildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Odunpazarı Belediyesi Büyükdere Yerel Haberler

title