Haberler

    Ödünç Yaşamlar

    Ali Poyrazoğlu, farkı yaratan insan üstüne tek kişilik eşsiz bir stand-up gösterisi "Ödünç Yaşamlar" ile 14 Ocak'ta Trump Kültür ve Gösteri Merkezi'nde sahne alıyor.

    Yazan - Yöneten: Ali Poyrazoğlu

    "Ödünç Yaşamlar" eğlenceli, keyifli, uçuk-kaçık, insanın içini açan, yaşam enerjisini yükselten bir güldürü... Ali Poyrazoğlu, en gülünecek olayları ciddiyet penceresinden, en ağlanacak olayları güldürerek sergileyen bir usta...

    Ali Poyrazoğlu, Ödünç Yaşamlar'da yine bir ilki deniyor, farklı bir tarzın öncülüğünü yapıp, güldürü ustalığıyla yaşam koçluğu seminerlerini birleştiriyor. Kendisinden uzatmalı öğrenciden yola çıkarak tadına doyulmaz öyküler demetiyle seyirciyi bir yandan güldürürken, bir yandan da herkesin yaşamındaki en önemli olgularla ilgili aydınlatıcı bakışını paylaşıyor. "Ödünç Yaşamlar" özel yaşamında, kendinde, iş yaşamında ve aşk hayatında fark yaratmak isteyen herkesin kullanması gereken yöntemler üstüne düşünen bir gösteri...

    Eğer iş yerinizde, evinizde, aşkınızda, yaşamla olan ilişkinizde bir fark yaratmanın peşindeyseniz kendinizden bir marka çıkaracağınıza inanıyorsanız "Ödünç Yaşamlar" en az üç kere izleyeceğiniz bir oyun olacak. Ali Poyrazoğlu'nun çalışma yöntemlerini, yasakları, alışkanlıkları hınzır bir üslupla "ti"ye alan ezberbozan gösterisi "Ödünç Yaşamlar"ı sakın kaçırmayın.

    Ali Poyrazoğlu'nun "Ödünç Yaşamlar" adlı kendi yazdığı kitaptan sahneye uyarladığı aynı adlı oyunda, kendine özgü yorumuyla toplumsal ironi öykülerinin anlatıldığı bir kara mizah örneği sunuyor.

    "Ödünç Yaşamlar, stand-up yapmaya çalışanlara hodri meydan diyor. Ödünç Yaşamlar'ı izlerken tiyatro dünyasının kevgirlerinden akıp gitmiş dostlar el sallıyorlardı." (Çetin Altan - Sabah)

    "Alkışlarınız ayrıca değerlendiriliyor. Ali Poyrazoğlu'nun elinde bir alkış kutusu var, içine dolduruyor alkışları oyundan sonra şimdi hayatta olmayan ustalarına ulaştırmak, salıvermek üzere... Ödünç Yaşamlar'ı sakın kaçırmayın." (Hakkı Devrim - Radikal)

    "Okur yazar Ali Poyrazoğlu, entelektüel girdabına asla düşmüyor, onun kıyılarında gezinip, aksine seyirciye bu girdaplardan uzak tutuşun örneğini veriyor. Anlattıklarına daha çok gülüyorsunuz ama o size tiyatronun gülen maskını gösterirken, ardında sürekli drama maskını da tutuyor." (Doğan Hızlan - Hürriyet)

    "Ali Poyrazoğlu'nun Ödünç Yaşamlar adlı tek kişilik oyununun sonunda müthiş bir bölüm var. 'İki günü aynı olan insanın, bir günü kayıptır', tam bir hayat felsefesi... Peki, bu hayat felsefesini nasıl yerine getireceğiz? İki günü aynı olan insanın bir günü kayıpsa, her günü aynı olan insanın neyi kayıptır? Ali Poyrazoğlu, oyunun sonunda o müthiş cümleyi inanılmaz bir tirada dönüştürüyor." (Ertuğrul Özkök - Hürriyet)

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Ali Poyrazoğlu Hürriyet Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title