Haberler

Ödüllü Tasarımlar İstanbul Mobilya Fuarı İSMOB'TA

Güncelleme:

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği MOSDER tarafından bu yıl 11'incisi gerçekleştirilen İstanbul Mobilya Fuarı İSMOB, bu yıl 9.kez gerçekleştirdiği İSMOB Tasarım Yarışması'yla da büyük ilgi topladı.

Türk mobilyalarının ve tasarımlarının uluslararası beğeni kazanmasını sağlayan eserler ve yenilikler için büyük önem taşıyan İSMOB Tasarım Yarışması'nın bu yıl 9.kez düzenlendi. Her geçen yıl artan ilgiyle gelenekselleşen İSMOB Tasarım Yarışması, tasarıma üretim gücüyle destek verenlerin başarılarını tescilleme misyonunu bir kez daha üstlendi.
Mimar Sinan Üniversitesi İç Mimarlık Bölüm Başkanı Doç. Dr. İpek Fitöz, İzmir Ekonomi Üniversitesi Endüstriyel Tasarım Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ahmet Can Özcan ve Cem Demirtürk Mimarlık - Tasarımcı İç Mimar Cem Demirtürk'ün jüri üyeliğinde gerçekleştirilen yarışmada Oturma Grubu, Yatak Odası, Yemek Odası, Genç Odası, Aksesuar ve En İyi Stant olmak üzere jüri üyeleri tam 6 kategorinin değerlendirmelerini gerçekleştirdi. İstanbul Mobilya Fuarı İSMOB 2015'e katılan firmaların yarışmaya gönderdiği 162 proje başvurusu jüri tarafından değerlendirildi. Tasarımla konforu bir arada tutan yenilikçi eserler arasından seçim yapan jüri üyeleri; cesur, yenilikçi, avangard, modern ve neo klasik gibi kriterlerle övgüyü ve ödülü hak eden tasarımları ve firmalarını belirledi.

Oturma Grubu kategorisinde; 1.'lik ödülünün sahibi Motto Luxus ürünüyle ALFEMO oldu. Bu kategoride Diva ürünüyle TELESET 2. olurken, DIZANI HOME'un Sebastian ürünü de 3.lük ödülünü aldı. Genç Odası kategorisinde birincilik First Class ürünüyle ÇİLEK Mobilya'ya giderken, 2. ALMİLA (İf Danışmanlık)'nın Sweety ürününe, üçüncülük de TELESET'in Surf isimli ürününe verildi. Yemek Odası Kategorisinde Rossa isimli tasarımıyla MOBİ birinci olurken, YATAŞ Enza Home Santiago ile ikincilik, FUGA Loft tasarımıyla üçüncülük ödülünü aldı. Yatak Odası kategorisinde; Pera adlı ürünle MACİTLER birinci, BERRAK SOFA & FURNITURE Berrak ürünüyle ikinci, BAYMOB Mobilya Arya ürünüyle üçüncü oldu. En İyi Aksesuar kategorisinde ALFEMO Motto Luxus isimli tasarımıyla birincilik, BIEZZA FURNITURE Lexus ile ikincilik, OZZO Zipper ile üçüncülük ödülünü aldı. İSMOB Tasarım Yarışması 2015'in En İyi Stant ödülü ise YATAŞ Enza Home'un oldu.


Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title