Haberler

Ödüllü Folklorculardan Başkan'a Ziyaret

Güncelleme:

Tekirdağ Kulüpler Arası Halk Oyunları yarışmasında il birincisi olan minikler, gençler ve ilk ikincisi olan büyükler Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'ı ziyaret ettiler.

Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından düzenlenen

BAŞARILARINI BAŞKANLARIYLA PAYLAŞTILAR

Gençlik ve Spor Kulübü Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından düzenlenen yarışmada büyük başarı gösterip dereceye giren ve 29 Mart tarihinde Kırklareli'nde yapılacak olan Marmara Bölge Yarışmasına katılmaya hak kazanan halk oyunu ekipleri kazandıkları kupalarla Süleymanpaşa Belediyesi ek Hizmet binasına gelerek yaşadıkları sevinci Başkan Eşkinat'la paylaştılar. Büyük başarı kaydeden ekiplere teşekkür eden Eşkinat, "Başarılarınızla bizi onurlandırdınız. Böyle bir başarı ancak ve ancak sıkı çalışma ve iyi bir ekip ruhuyla mümkün olabilir. Gördüğüm kadarıyla bu özellikler sizlerde fazlasıyla mevcut. Başarılarınızın daim olacağına eminim." sözlerini söyledi. Veliler ve Halk oyunları ekibi toplu fotoğraf çekimi sonrası ziyaretini sonlandırdı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ekrem Eşkinat Süleymanpaşa Kırklareli Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title