Haberler

Ödüllü Film 'Toz Bezi'nin Galası Maltepe'de Yapıldı

35’inci İstanbul Film Festivali’nde en iyi film, en iyi senaryo ödüllerini alan ve Maltepe Belediyesi’nin katkılarıyla beyaz perdeye taşınan ‘Toz Bezi’nin galası Maltepe’de gerçekleşti.

35'inci İstanbul Film Festivali'nde en iyi film, en iyi senaryo ödüllerini alan ve Maltepe Belediyesi'nin katkılarıyla beyaz perdeye taşınan 'Toz Bezi'nin galası Maltepe'de gerçekleşti.

İki temizlikçi kadının hikayesini konu alan ve çekimleri Maltepe Gülsuyu'nda gerçekleşen filmin gala töreni, yine Gülsuyu'nda Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Filmin gösteriminde önce gerçekleşen kokteyle Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın yanı sıra filmin yönetmeni Ahu Öztürk, başrol oyuncuları Nazan Kesal, Asiye Dinçsoy ve film kadrosundan birçok isim katıldı.

"DAHA YAPILACAK ÇOK ŞEY VAR"

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, yaptığı konuşmada, "Gerçekten Berlin'de bu filmi izlediğimde Maltepe adına İstanbul adına Türkiye adına ve Anadolu insanı adına göğsüm kabardı diyebilirim. Çünkü o bizim için bir gururdu. 1982 yılında Yılmaz Güney'in eseriyle gururlanmıştık ama son yıllarda bu filmler arttıkça artık dünya sinemasında da çok önemli eserlerin altına sanatçılarımız yapımcılarımız imza atıyorlar. Maltepe Belediyesi'nce bir yerlerden tutmaya çalıştık. Aslında daha yapılacak çok şey var" ifadelerini kullandı.

FİLM EKİBİNDEN BAŞKAN KILIÇ'A TEŞEKKÜR

Başkan Kılıç'ın konuşmasından sonra başrol oyuncuları Nazan Kesal ve Asiye Dinçsoy yaptıkları konuşmada Başkan Kılıç'a ve Maltepe Belediyesi'ne filme katkılarından dolayı teşekkür etti. Filmin yönetmesi Ahu Öztürk ise, "Toz Bezi'ni Maltepe Belediyesi desteğiyle çektik o yüzden Maltepe Belediyesi'nde burada galayı yapıyor olmak bizim için çok önemli ve çok güzel. Çünkü büyük bir destek kıldı bize sevgili Ali Kılıç. O yüzden huzurunda kendisine teşekkür etmek istedim" şeklinde konuştu.

Kokteylden sonra kültür merkezinde tüm katılımcılara filmin gösterimi gerçekleşti. Film gösteriminden önce izleyicilere 'toz bezi' dağıtıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Maltepe Belediyesi Nazan Kesal Ali Kılıç İstanbul Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title