Haberler

Ödüller Sahiplerini Buldu

Güncelleme:

Şanlıurfa'da düzenlenen 'Kurtuluş' temalı şiir, kompozisyon ve resim yarışmasında ödüller sahiplerini buldu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 11 Nisan Kurtuluş Günü etkinlikleri kapsamında 'Kurtuluş' temalı şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri törenle takdim edildi.

Şair Nabi Kültür ve Konferans Salonunda düzenlenen tören öncesinde Büyükşehir Belediyesi önünde toplanan vatandaşlar, yedi bölgeden gelen folklor ekibinin gösterilerini ilgiyle izledi.

Gösterilerin ardından Şair Nabi Kültür ve Konferans Salonunda yapılan törene geçen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve beraberindeki heyet, dereceye giren şiir ve kompozisyonları dinleyerek yapılan resimleri inceledi. Salonda dereceye giren eserlerin sahiplerini tebrik ederek, eserlerin kendilerini duygulandırdığını aktaran Başkan Çiftçi, jüri üyeleri tarafından seçilen resim, kompozisyon ve şiir yarışmalarında dereceye girenlere ödüllerini takdim etti. Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde 11 Nisan Kurtuluş günü temalı resim, kompozisyon ve şiir yarışma düzenlediklerini belirten Başkan Nihat Çiftçi, "Ecdadımızın gençlere emanet ettiği bu güzel vatan için programa katılan bütün katılımcılara teşekkür ediyorum. Kendilerini Şanlıurfa'ya ait hissederek yarışmaya katılan tüm gençlerimizi kutluyorum" diyerek sözlerine devam etti.

ÇİFTÇİ: ALLAH BİR DAHA KURTULUŞ SAVAŞI YAŞATMASIN

Ecdadın 96 yıl önce kazandığı Şanlı zaferin gururunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Nihat Çiftçi,"Allah bir daha Kurtuluş Savaşı yaşatmasın. Ama ne zaman böyle bir durum ortaya çıksa Şanlıurfa geçmişte olduğu gibi hep birlikte gerekli olan cevabı verir. Bu şehirde yaşayan herkes kendini bu kutsal topraklara ait hissediyor. 11 Nisan Şanlıurfa'mız ve bizim için çok şey ifade ediyor" dedi. Düzenlenen törenlerde Kompozisyon alanında Karaköprü Güzel Sanatlar Lisesinde okuyan Berfin Genç birinci oldu. Şiir yarışmasında ise Türk Telekom Orta Okulundan Berk Akar birinci olurken, Resim Alanında da Mehmet Saçlı İlköğretim Okulunda öğrenim gören Abuzer Unduç birinci oldu.

Gerçekleştirilen ödül töreninin ardından Büyükşehir Belediyesi Sergi salonunda 11 Nisan Kurtuluş Bayramı için yapılan eserlerin sergi açılışını Başkan Nihat Çiftçi ve beraberindeki heyet gerçekleştirdi. Eserleri inceleyen Başkan Nihat Çiftçi, eserlerin sahipleriyle sohbet ederek teşekkürlerini iletti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Şanlıurfa Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title