Haberler

ODTÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Acar Açıklaması

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Acar, 1071 Malazgirt Bulvarı’nın açılışında yaşananlara ilişkin, “Yol bu şekilde mi projelendirilmesi gerekirdi.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Acar, 1071 Malazgirt Bulvarı'nın açılışında yaşananlara ilişkin, "Yol bu şekilde mi projelendirilmesi gerekirdi. Bu bize sorulmadı ama ümit ediyoruz bundan sonra kullanıcıların beklentilerini karşılar ve orta vadede Ankara'nın trafik soruna çözüm olur" dedi.

Türk Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK) tarafından ODTÜ Merkez Laboratuvarı'na (MERLAB) verilen "TS EN ISO 17025 Deney ve Kalibrasyon Laboratuvarlarının Yeterliliği için Genel Şartlar Standardı" Akreditasyon Sertifikası'na yönelik teslim töreni ODTÜ Rektörü Prof. Dr. Acar'ın katılımıyla gerçekleşti. Törenin ardından Acar, gazetecilerin 1071 Malazgirt Bulvarı'nda (ODTÜ Bulvarı) yaşanan olayları ve bulvarı nasıl değerlendirdiğini sorması üzerine, "Bizim Orta Doğu Teknik Üniversitesi olarak bu yolla ilgili görüşümüzü daha öncede belirttik. 20 senedir Orta Doğu Teknik Üniversitesi bu yolun yapılmasına onay vermişti ve bu süreç içinde de biz mümkün olduğu kadar çatışmasız, tartışmasız bu yolun yapılması için çalıştık, bunu savunduk. Maalesef bu süreç bizim istediğimiz gibi olumlu bir düzeyde gitmedi. Açılışta da bazı protestolar yaşadık. Yol bu şekilde mi projelendirilmesi gerekirdi. Bu bize sorulmadı ama ümit ediyoruz bundan sonra kullanıcıların beklentilerini karşılar ve orta vadede Ankara'nın trafik soruna çözüm olur" cevabını verdi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Ahmet Acar Malazgirt Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title