Haberler

Telefon Edip Çağırdıkları Vatandaşı, ODTÜ Ormanında Öldürdüler

Güncelleme:

Ankara'da akşam saatlerinde gelen bir telefon üzerine dışarı çıkan 41 yaşındaki bir vatandaş, ODTÜ Ormanı'nda tabancayla vurularak öldürüldü. Polis ekipleri, katil zanlısının yakalanması için çalışma başlattı.

Ankara'nın Çankaya ilçesinde oturan 41 yaşındaki Levent Cengiz, Turan Güneş Bulvarı üzerindeki ODTÜ Ormanı'nda tabancayla vurularak öldürüldü. Cengiz'in akşam saatlerinde gelen bir telefon üzerine dışarı çıktığı öğrenildi. Polis ekipleri, katil zanlısının yakalanması için çalışma başlattı.

SİLAH SESİ DUYAN VATANDAŞLAR, POLİSE HABER VERDİ

Olay, gece geç saatlerde Çankaya ilçesindeki Oran Mahallesi'nde meydana geldi. Turan Güneş Bulvarı üzerinde birkaç el silah sesi duyan vatandaşlar durumu polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri, bulvar üzerindeki ODTÜ Ormanı'nın yanında bir cesetle karşılaştı. Cansız bedenin, 41 yaşındaki Levent Cengiz'e ait olduğu öğrenildi.

POLİS OLAY YERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Çevrede güvenlik önlemleri alan polis ekipleri, yol üzerinde ve ormanlık alanda incelemede bulundu. Bulvar üzerindeki MOBESE kameralarının görüntülerini inceleyen ekipler, çevrede yaşayan vatandaşların da ifadelerine başvurdu.

AKŞAM SAATLERİNDE GELEN BİR TELEFON ÜZERİNE DIŞARI ÇIKTI

Levent Cengiz'in Çankaya ilçesi Birlik Mahallesi'nde oturduğu ve akşam saatlerinde gelen bir telefon üzerine dışarı çıktığı öğrenildi. Bekar olan Cengiz'in annesiyle birlikte yaşadığı ve inşaat işleriyle uğraştığı belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Çankaya 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500

Yorumlar (7)

TASKO:

Herkes ruhstala silah alıp kendini savunamazsa amerika gibi daha böyle ölümler çok olacak kendimizi savunmak için silahlanmamız gerek, bu insanın ahlaki bozukluğu psikolojik rahatsızlığıdır her insan her an sizi kaçak bir silah ile öldürmeye gelebilir, önemli olan ona karşı kendinizi savunmanızdır. Tabi türkiyemizin zrva kanunlarıda çabası.

6
13
yanıtYanıtla
ALİ SARITAŞ:

Kişisel silahlanma çok tehlikeli, Burası Amerika değil ki, aynı çözüm geçerli olsun. Maganda kültürü olan bir yerde aynı önlemleri olamazsınız. Psikolojisi bozuk, ahlakı düşük insanlar oldukça cinayetler, intiharlar, kan davaları sürüp gider. Kanunla halledilecek bir mesele değil.

yanıt1
yanıt0
Halay:

Bu adamı senmi vurdun yoksa.

yanıt1
yanıt1
Selçuklu:

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Ahmet Ağırakçı, hakkında soruşturma yürütülen İmam hatip lisesi müdürü kuzenini Üniversite sekreterliğine almış ve soruşturmayı doğrulayarak soruşturma düşecek demiş. Acaba kendisi aynı zamanda soruşturma savcısı da biz mi bilmiyoruz. Başarılarının devamını diliyorum.

6
0
yanıtYanıtla
bilenadam:

açın türkiyenin önünü, durmak yok yola devam

4
1
yanıtYanıtla
domuz avcısı:

mantıklı silahlanma mutlaka olmalı. ama akıl ve ruh sağlığı gayet yerinde olmak şartıyla. 5, 500 liraya ruhsat bedeli belirledinde noldu. herkes kaçak bir şekilde temin ediyor. abd deki gibi yaparsan hiç olmazsa vergisi senin olur. kimde silah var bunuda bilirsin.

4
0
yanıtYanıtla
Hayt:

Açlık ile alakası yok varsa vicdan açlığıdır.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title