Haberler

Odeon Tours'dan Her 100 Tl'lik Alışverişe, 50 Mil

Güncelleme:

Ramazan Bayramı'nda mavi yolculuk rüyası

Türkiye pazarındaki tüketiciye 2006'dan beri tatil hizmetleri sunan ODEON Tours, 2014 yılı itibarı ile faaliyetlerine OTI Holding'in global tur operatörü markası Coral Travel ile devam ediyor.

Coral Travel & ODEON Tours Ramazan Bayramı için hazırladığı gemi turu programlarında 100 Euro'ya varan indirimler sunuyor. Bayram tatilinde deniz, konfor ve eğlenceyi seçen seyahatseverler, uluslararası standartlara sahip gemilerle birbirinden güzel rotalara yelken açıyor.


Tablo gibi fiyortlar

Pullman Horizon ile 27 Temmuz kalkışlı Norveç Fiyortlar cruise turu 7 gece 8 gün sürüyor. Coral Travel & ODEON Tours'un 100 Euro'ya varan indirimlerle sunduğu Norveç Fiyortlar gemi turuna katılanlar Calais, Stavanger, Hellesylt, Geiranger, Flam ve Bergen şehirlerini gezerek muhteşem güzelliklere tanıklık ediyor. Üstelik THY ile 27 Temmuz kalkışlı fiyortlar cruise turu tüm içecekler dahil sadece 1198 Euro.

Akdeniz cruise turu ile her gün başka bir şehirde uyanın

Coral Travel & ODEON Tours'un sunduğu Pullman Zenith ile cruise turu Ramazan Bayramı'nda avantajlı tatil alternatifleri arasında yer alıyor. THY ile 7 gece 8 gün süren, 26 Temmuz çıkışlı Akdeniz cruise turu 100 Euro'ya varan indirimlerle sunuluyor. Pullman Zenith ile İstanbul çıkışlı Akdeniz turunu tercih edenler tek bir seyahatle Marsilya – Floransa – Roma – Palermo Malta – Tunus şehirlerini gezme imkanı buluyor. Üstelik bu tur tüm içecekler dahil sadece 1198 Euro.

Yunan Adaları ve Atina gemi turu

Louis Cristal ile Yunan Adaları ve Atina turu 26 Temmuz Kuşadası kalkışlı olarak düzenleniyor. Samos, Milos, Atina (Lavrion) ve Siros'u görme imkanı sunan tur 3 gece ve 4 gün sürüyor. Coral Travel & ODEON Tours'un misafirleri 209 Euro'dan başlayan fiyatlarla Ege'nin mavi serinlikleri üzerine serpilmiş büyüklü küçüklü adaları ve Atina'yı keşfetme imkanı buluyor.

Bayram tatilinde Yunan Adaları ve Atina'nın keşfedilebileceği bir diğer tur ise, yine Louis Cristal ile 29 Temmuz tarihinde Çeşme kalkışlı olarak gerçekleşiyor. Atina, Santorini, Mikanos, Kos ve Ios adalarını kapsayan tur 4 gece ve 5 gün sürüyor ve sadece 289 Euro'dan başlayan fiyatlarla tatilseverlere sunuluyor.

Türk Hava Yolları'nın turizm alanındaki ilk program ortağı Coral Travel &ODEON Tours, Miles&Smiles üyelerine, yurt içi ve Kıbrıs otel rezervasyonları ile tüm uçaklı tur paketlerinde her 100 TL harcama karşılığında 50 bonus mil kazandırıyor.

Oteller, indirim fırsatları, ulaşım imkanları ve tüm diğer detaylar hakkında bilgi almak ya da kayıt yaptırmak için Coral Travel Çağrı Merkezi 444 0 684'ü arayabilir, www.coraltatil.com adresine ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türk Hava Yolları Ramazan Bayramı Akdeniz Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title