Haberler

Ödemiş'te Asfalt Seferberliği

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ödemiş Yerel Hizmetler Şube Müdürlüğü ve İZBETON ekipleri ortaklığında Ödemiş'in mahallelerinde asfalt yama, bakım, onarım çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Ödemiş'in merkez mahallelerinde İZSU tarafından açılan alanlar başta olmak üzere sorumluluk alanlarında yama, bakım ve onarım çalışmaları yapan ekipler, çalışmalarını beldeden mahalleye dönüşen alanlarda devam ediyor. Aynı zamanda Ödemiş merkezdeki bazı okul bahçelerinin zemin bakımlarını yapan ekipler son olarak Cumhuriyet Ortaokulu bahçesinde yenileme ve onarım çalışmalarını yaptı.

Ödemiş'in tarihi mahallesi Birgi'nin üst kısımlarında İmam-ı Birgivi yolu ve Birgi üzerindeki Üçkonak mahallelerinde asfalt, bakım, onarım çalışması yapan ekipler, önümüzdeki günlerde diğer beldeden mahalleye dönüşen yeni mahallelerde sürdürecek.

Konuyla ilgili İzmir Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Cumhur Şener şu bilgileri verdi: "İzmir Büyükşehir Belediyesi Ödemiş Yerel Hizmetler Şube Müdürlüğü ve İZBETON ekipleri ortaklığında Ödemiş'in mahallelerinde asfalt yama, bakım, onarım çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Ödemiş merkezde ekiplerimiz merkez dışı mahallelerde ekiplerimiz başta İZSU ekiplerimizin açtığı alanlar olmak üzere gereksinim olan yerlerde çalışmalarımız sürüyor. Ekiplerimiz şuan Birgi üstünde İmam-ı Birgivi yolunda ve üst mahallelerde yollarda çalışmalarını sürdürüyorlar. Aynı zamanda bazı eski köy yeni mahalle olan mahallelerimizde de asfalt öncesi satı kaplama dediğimiz kaplama çalışmalarımızda devam ediyor. Bunların yanında bazı okullarımızın bahçelerinde de zemin onarım, yenileme çalışmalarımız da var. Son olarak Ödemiş merkezdeki Cumhuriyet Ortaokulu'nun bahçesinde çalışmalar yaptık. Önümüzdeki günlerde ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız devam edecek." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ödemiş Birgi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title