Haberler

Ödemiş Sanayi Sitesi Esnafları Hırsızlık Olaylarından Şikayetçi

Ödemiş ilçesinde sanayi esnafları son günlerde sık sık meydana gelen hırsızlık olaylarının çoğalması nedeniyle bir an önce yetkililerden önlem alınmasını isitiyorlar.

Ödemiş ilçesinde sanayi esnafları son günlerde sık sık meydana gelen hırsızlık olaylarının çoğalması nedeniyle bir an önce yetkililerden önlem alınmasını isitiyorlar.

Sanayi sitesinde bir araya gelen esnaflardan Hüseyin Şenyüz; "Bundan yaklaşık 1 ay kadar önce benim işyerim soyuldu. Yaklaşık 100 bin TL kadar zarara uğramıştım. Burada ise gece olunda hiçbir dükkanın rahat bir güvenliği asla yok. Çünkü bu konuda tek mağdur da ben değilim. Bizler akşam eve gittiğimizde ise hep acaba dükkanımız ne zaman soyulacak o korku içinde yaşıyoruz." dedi.

MHP Ödemiş İlçe Başkanı Metin Kırlı ise; sanayi sitesi esnaflarının son günlerde sık sık uğradıkları hırsızlık olayları konusunda gerekirse Ödemiş İlçe Emnniyet Müdürü Okan Kestek ve yetikililerle görüşerek çözüm bulunmasının isteyeceğini belirterek, "Esnaf arkadaşlarımız bu konuda beni arayarak son günlerde yaşadıkları hırsızlık olayları konusunda çözüm bulunmasını istediler. Buradaki en büyük sıkıntı ise tüm esnaf arkadaşlarımızın işyerlerinin güvenliğinin alınması konusunda sıkıntıları var. Burada yalnız Ödemiş İlçe Emnniyet Müdürlüğü değil, yaklaşık 700 esnafın bulunduğu koskoca Ödemiş Sanayi Sitesinin güvenliğinin alınması konusunda Ödemiş Madeni İşler ve Demirciler Odası başkanına Ödemiş Kaymakamlığına ve ayrıca Ödemiş Belediyesi'ne bir görev düşüyor. Burada demirciler odası esnaflar için banka müdürleri ile kredi anlaşması yapma yerine buradaki mağdur esnafların hırsızlık konusundaki mağduriyetlerinin giderilmesi gerekir. " dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ödemiş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title