Haberler

Ödemiş Mobese Kamera Sistemi ile Donatılıyor

Ödemiş’in uzun zamandır beklediği mobese kamera sistemi için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Ödemiş'in uzun zamandır beklediği mobese kamera sistemi için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Emniyet Genel Müdürlüğü ve İzmir Valiliği'den aktarılan 650 bin TL'lik bütçe ile ilk etapta 67 mobese kamera Ödemiş'in güvenliği sağlanacak. Konu ile ilgili olarak bilgi veren Ödemiş İlçe Emniyet Müdürü Okan Kestek şunları söyledi:

"Bundan bir sürece önce yaptığımız çalışmalardan sonra Ödemiş'in mobese kamera sistemi kurulumu için ihaleye çıktı. İhaleyi alan Gülümser Elektronik Kablo Firması ile Türk Telekom yetkilileri şehrimizde çalışmalarını sürdürmekte."

"10 ADET PTK, 50 ADET SABİT VE 7 ADET HAREKETLİ KAMERA OLACAK"

"Sitemimiz de Plaka Tanıma Sistemi dediğimiz PTK 10 adet kamera, 50 adet sabit kamera ve 7 adet hareketli kamera olacak. Toplamda 67 kamera ile Ödemiş'i girişten çıkışa izleyeceğiz."

"% 30 İLAVE PLANLIYORUZ"

"Daha sonraki etapta %30'luk bir ilave planlıyoruz. Bu ilave de ise 30 - 40 adet arası daha kamera mobese sistemimize dahil olacak. Şuan 650 bin TL bütçeli 67 kameramız için Türk Telekom yetkilileri alt yapı çalışmalarını sürdürüyorlar. Temmuz sonunda çalışmaların bitmesi planlanmış durumda."

"AĞUSTOS AYINDA DEVREDE"

"Çalışmada tahmin edilmeyen bir durum ortaya çıkmazsa Ağustos ayında Ödemiş'te mobese kamera sistemi devrede olacak. Bu sistem ile şehrimizin girişinden çıkışına Zeytinlik Mahallesi, Kiraz kavşağı, Ordu, Saraçoğlu, Cumhuriyet, Karşıyaka, İsmet Paşa, Hürriyet, Mithatpaşa, gibi caddelerimiz başta olmak üzere birçok muhtelif alanı izlemiş olacağız. Bu sistem Ödemiş her konudaki güvenliğine daha iyi sağlamış olacaktır. Düşündüğümüz %30 ilaveyi de önümüzdeki günlerde ihalesini çıkarsak sistemimiz büyüyecektir."

"MOBESE İLE ÖDEMİŞ DAHA HUZURLU VE GÜVENLİ OLACAK"

"Mobese ile Ödemiş daha huzurlu daha güvenli olacaktır. İzmir Valiliğimize, Emniyet Genel Müdürlüğümüze ve Ödemiş Kaymakamımız Abdullah Dölek'e katkılarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Ödemiş Kaymakamı Abdullah Dölek de "Ödemiş'in MOBESE sistemi için Türk Telekom ve ihaleyi alan firma yetkilileri Ödemiş'te çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyorlar. Yapılan çalışmaları yakından takip ediyoruz. Toplamda 67 kamera ile şehrimizin güvenliği sağlanacak. Temmuz sonu Ağustos ayı başında mobese devrede olmuş olacak" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Emniyet Genel Müdürlüğü İzmir Valiliği Türk Telekom Ödemiş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title