Haberler

Ödemiş "Mavi Kapak" Kampanyasını Çok Sevdi

Güncelleme:

Ödemiş'te büyük ilgi gören mavi kapak toplama projesi, Ödemiş Kent Konseyi tarafından yürütülmeye devam ediyor.

Ödemiş'te büyük ilgi gören mavi kapak toplama projesi, Ödemiş Kent Konseyi tarafından yürütülmeye devam ediyor. Ödemiş Kent Konseyi'nde biriken mavi kapaklar, Ekim ayında İzmir Konak Kent Konseyi Engelli Meclisi ile ortak çalışma sonucu geri dönüşüm için gönderilecek.

Yaklaşık bir kamyonet dolusu kapak biriken Ödemiş Kent Konseyi'nce duyarlı Ödemişlilerin ellerinde kalan son kapakları getirmeleri isteniyor.

Ödemiş Kent Konseyi Genel Sekreteri İrfan Gündüz mavi kapak kampanyası ile ilgili yaptığı açıklamada, "Yaz mevsimin sonuna geldiğimiz şu günlerde toplanan mavi kapaklar, konseyimizde birikti. Ödemiş Kent Konseyi, Konak Kent Konseyi Engelli Meclisi ile ortaklaşa yaptığı çalışma sonucu engellilerin ihtiyacı doğrultusunda geri dönüşüme gönderilecektir. Ekim ayında gönderecek olduğumuz mavi kapak toplama kampanyamıza destek veren Ödemişli duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ederken, ellerinde ve evlerinde kapak olan ve bize ulaşmak isteyen vatandaşlarımız varsa da bir an önce bize ulaşarak kapaklarını teslim etsinler. Tamamen toplayarak geri dönüşüme yüklü bir miktar kapaklarımızı teslim edeceğiz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ödemiş Konak İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title