Haberler

Ödemiş Kaymakamı Organlarını Bağışladı

İzmir Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu, organ bağış kampanyasına destek vererek, organlarını bağışlama kararı aldı.

İzmir Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu, organ bağış kampanyasına destek vererek, organlarını bağışlama kararı aldı.

Ödemiş İlçe Sağlık Müdürlüğü Doku Organ Nakli ve Organ Bağış Birimi, Ödemiş Kaymakamlığı'nda daire amirlerine yönelik organ bağışı toplantısı düzenledi. Toplantıya, Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Muharrem Aydın, İlçe Emniyet Müdürü Okan Kestek, İlçe Sağlık Müdürü İbrahim Telliel ile Ödemiş'teki diğer kurum amirleri katıldı.

Toplantı da, Ödemiş Kaymakam Celil Ateşoğlu ve Ödemiş Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğü personelinden Yeliz Özkaya organlarını bağışladı.

Kaymakam Ateşoğlu, organ bağışına vatandaşlarında destek vermesini beklediklerini ifade ederek, "Türkiye'de 10 yıl öncesi kadar organ bağışı sistemi yeni başlarken ben organlarımı bağışlamıştım. Bağışladığıma dairde bir kartım vardı. Ancak şimdi sistem değişti elektronik ortama taşındı. Bende bugün organlarımı tekrar bağışlıyorum herkesinde bu duyarlılığa önemsemesini istiyorum. Bugün kurum amiri arkadaşlarımız bu işin bilincinde yarın kurumlardaki personelimiz ve Ödemişli halkımız da bu işe destek vereceklerine eminim. İlçe Sağlık Müdürlüğümüze ve organ bağışı birimimize başarılar kolaylıklar diliyorum" dedi.

Toplantıda, Dr. Sevgül Barış tarafından katılımcılara sunum da yapıldı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title