Haberler

Ödemiş'in Yeni Emniyet Müdürü Ramazan Çankaya Mesaiye Başladı

Ödemiş'in yeni İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Çankaya görevine başladı.

Bitlis Terörle Mücadele Müdürlüğü'nde görev yaparken Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Ramazan Çankaya, resmen görevine başladı. Koltuğa oturur oturmaz ise emniyet müdürü Çankaya'ya ilçeden bazı kişiler çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Vatandaşın her an yanında olacaklarını kaydeden Ramazan Çankaya yaptığı açıklamada, "Bitlis Terörle Mücadele Müdürlüğü'nden Ödemiş İlçe Emniyet Müdürü olarak tayinim çıktı. Bugün Ödemiş'te mesaime başladım. İlk günden Ödemiş'in sıcak ve samimiyeti ile tanışmaya başladım. Ödemiş Türkiye'de önemli ilçelerimizden biri. Böyle üretken bir ilçede görev yapmaktan dolayı bende gururluyum. Ailem İzmir'de yaşadığı için bende bölgeye yabancı değilim. Bizim işimiz güvenlik ilçemizin, insanlarımızın güvenliğini en üst seviyede ve en iyi şekilde yapmak için çalışacağız. Daha önceki görev yerlerimden edindiğim tecrübelerim, çalışma arkadaşlarım ile Ödemiş'te en iyi şekilde hizmet vereceğiz. Kaymakamımız ve valimiz ile koordinasyonu en iyi şekilde sağlayarak çalışmalarımızı yürüteceğiz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çankaya Ödemiş Bitlis İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title