Haberler

Ödemiş Hem'in Projesi İçin Ödemiş'e Gelen Yabancı Konuklar Ülkelerine Döndü

Ödemiş Halk Eğitimi Merkezinin yürüttüğü Ulusal Ajans tarafından desteklenen Avrupa Birliği Hayat Boyu Öğrenme Grundtving Projesi kapsamındaki "Genç Annelerin Eğitim Hayatına Kazandırılması" konulu eğitim faaliyetinde İngiltere, Polonya, Romanya ve İtalya'dan 38 katılımcı Ödemiş ve çevresinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Ödemiş Halk Eğitimi Merkezinin yürüttüğü Ulusal Ajans tarafından desteklenen Avrupa Birliği Hayat Boyu Öğrenme Grundtving Projesi kapsamındaki "Genç Annelerin Eğitim Hayatına Kazandırılması" konulu eğitim faaliyetinde İngiltere, Polonya, Romanya ve İtalya'dan 38 katılımcı Ödemiş ve çevresinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

1-7 Nisan tarihleri arasındaki program kapsamında tanışma ve eğitim toplantısı Ege Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Konferans salonunda yapıldı. Konferansın açılış konuşması Ödemiş Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Serdar Ergin tarafından gerçekleştirildi. Ergin konuşmasında Ödemiş'i tanıtarak merkezin faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Ergin, bu proje sayesinde okuyamayan veya okulunu yarım bırakan her yaştan annenin açık öğretim ortaokulu ve lisesi aracılığıyla eğitim hayatını tamamlama şanslarını elde ettiğini belirtti. Daha sonra katılımcı ülke koordinatörleri ülkelerini tanıtarak proje hakkında bilgiler verdiler. Türkiye adına proje ile ilgili ilk sunum Burçe Ökenal tarafından yapıldı. Yabancı konuklara yönelik olarak halk oyunları gösterisi ve müzik dinletisi düzenlendi.

Halk Eğitimi Merkezi kursiyerlerinin de ziyaret edildiği program kapsamında ilk gün Birgi gezisi ile son buldu. Etkinliklerin ikinci gününde Ege Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Gül Erdem tarafından Türkiye adına sunum gerçekleştirildi. Yabancı konuklar daha sonra Yıldız Kent Arşivi ve Müzesi'ni gezdi. ÖYKAM ziyaretinin ardından Bademli'ye geçen konuklar burada gözleme ve ayranla öğle yemeği yediler.

Yabancı konuklar Ödemiş'teki gezilerinin ardından Pamukkale travertenlerini, Hiearepolis Antik Kenti'ni, Meryem Ana'yı, Efes Antik Kenti'ni ziyaret ettiler. Pamukkale ve Kuşadası'nda da konaklama yapan yabancı konuklar programın son gününde İzmir'e geçti. Karşıyaka'ya feribotla geçen konuklar Kemeraltı gezisi düzenleyerek alışveriş yaptılar. 4 ülkeden 38 katılımcı pazartesi günü ülkelerine döndüler. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Avrupa Birliği Polonya Ödemiş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title