Haberler

Ödemiş Halk Eğitim, 18 Sergi Açtı

Güncelleme:

Ödemiş Halk Eğitimi Merkezi, açtığı nakış kurslarına katılanların el emeği eserlerinin sergilenmesi için çalışmalarına devam ediyor.

Ödemiş Halk Eğitimi Merkezi, ilçe merkezi dışında köy ve beldelerde açtığı nakış kurslarına katılanların el emeği göz nuru eserlerinin sergilenmesi için çalışmalarına devam ediyor. Yılsonu sergileri çerçevesinde dün de Balabanlı ve Konaklı'da sergi açan Ödemiş Halk Eğitimi Merkezi, 18. serginin açılışını yapmış oldu.

Kurslara olan ilginin gelecek yıllarda artmasının hedeflendiği sergilerin 17.'si Balabanlı köyünde açıldı. 14.00'da Balabanlı muhtarı Şakir Karataş, okul yöneticileri ve Halk Eğitimi Merkezi yetkililerinin katılımıyla serginin açılışı yapıldı. Sergiye köy halkının yanı sıra Bademli'den gelen kursiyerler de ilgi gösterdi.

16.00'da da Konaklı beldesi kurs merkezinde eğitmen Semra Duyar'ın Ovakent ve Konaklı beldelerindeki kursiyerlerinin eserlerine ait sergi açıldı. Buradaki serginin açılışına da Ödemiş Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Serdar Ergin, Kütüphane Müdürü Orhan Acar ve çok sayıda davetli katıldı. Her iki sergide de şu türlerde eserler sergilendi: Tel kırma, tel sarma, koza nakışı, kurdela işi, Türk işi, tül işi, delik işi ve kanaviçe. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halk Eğitimi Merkezi Konaklı Ödemiş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title