Haberler

Ödemiş Emniyetinden Şehit Ailelerine Ziyaret

Türk Polis Teşkilatının 169. kuruluş yıl dönümünü etkinliklerini Ödemiş Belediyesi Mutahhar Şerif Başoğlu Huzurevi ziyareti ile başlayan Ödemiş Emniyet Müdürlüğü Ödemiş’teki şehit ailelerini ziyaret etti.

Türk Polis Teşkilatının 169. kuruluş yıl dönümünü etkinliklerini Ödemiş Belediyesi Mutahhar Şerif Başoğlu Huzurevi ziyareti ile başlayan Ödemiş Emniyet Müdürlüğü Ödemiş'teki şehit ailelerini ziyaret etti.

Ödemiş'te karakola adı verilen şehit polis Ayhan Uzun'un ailesini ziyaret eden Ödemiş Emniyet Müdürü Okan Kestek ve eşi Aylin Ketsek, ilçe emniyet müdür yardımcısı Ahmet Ordu ve beraberindeki polis memurları aileye çiçek takdim etti.

Daha sonra diğer şehit ailelerini ziyaret eden Emniyet mensupları ailelerle tek tek ilgilenerek her zaman şehit ailelerinin yanında olduklarını belirtti. Ödemiş İlçe Emniyet Müdürü Okan Kestek, "Türk Polis Teşkilatımızın 169. kuruluş yıl dönümü etkinliklerinde Ödemiş'te huzurevini ziyaret ile başladık. Daha sonra bir engelli okulumuzu ziyaret ettik. Ardından Ödemiş'te lise ve ortaokul öğrencilerini ziyaret ettik. Lise ve ortaokul öğrencilerimiz bizleri pasta ile karşıladılar. Kız Meslek Lisesi'nde öğrencilerimiz tarafından yapılan üzeri süslü pasta ile karşılanınca çok mutlu olduk. Orada büyük bir özveri harcanmış öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum. Derslerinde başarılar diliyorum. Bugünde teşkilatımızda yıllarca çalışmış nerede görev yaptıysa orada görevini en başarılı bir şekilde yapmış ve ulaşılması güç olan rütbeyi ulaşarak şehit olan değerli meslektaşlarımızın ailelerini ziyaretler de bulunduk. Bu ziyaretlerimizde şehitlerimizin aileleri bizleri çok iyi karşıladılar. Bizde sürekli bu ailelerimiz ile iletişim halindeyiz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Teşkilatımızın 169. kuruluş yıl dönümü bundan sonraki günlerde de çeşitli etkinlikler ile sürecek" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ayhan Uzun Ödemiş Ordu Yerel Haberler

title