Haberler

Ödemiş Cumhuriyet Ortaokulu, Kaymakam Dölek'i Ağırladı

Ödemiş Kaymakamı Abdullah Dölek okul ziyaretlerini Cumhuriyet Ortaokulu ile sürdürdü.

Cumhuriyet Ortaokulunun öğretmenleri ile bir araya gelen Kaymakam Abdullah Dölek öğretmenlerden okulun genel durumu ve öğrenciler hakkında bilgiler aldı.

Daha sonra okula Ödemiş Belediyesi tarafından yaptırılan konferans salonu, kız erkek öğrenci tuvaletleri ve kız erkek soyunma odalarında incelemelerde bulunan Kaymakam Abdullah Dölek, Ödemiş Belediyesi'ne katkılarından dolayı teşekkür etti.

Dölek, "Cumhuriyet Ortaokulumuz öğretmen kadrosu öğrencileri ile başarılarına başarı katmayı hedefleyen çok güzel bir aile ortamının olduğu nadide okullarımızdan bir tanesi. Okulumuz sosyal alanda da güzel çalışmalar yapıyor. Geçtiğimiz zamanda Anıtkabir'e ziyaret düzenleyerek öğrencilerimize Anıtkabir ziyareti yaptırtmışlardı. Şimdi de 4 otobüs ile öğrencilerimizi velilerimizi Çanakkale'ye götürerek şehitlerimizin kabirlerini ziyaret ettiler. Güzel sosyal projeler yapan okul müdürümüz Hüsnü Uysal'a ve öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Eğitim her alanda verilmelidir öğrencilerimiz için bu ziyaretler birer eğitimdir. Öğrencilerimizin kendi dünyalarında bu gezilerin önemli bir yere sahip olduğunu fark etmemiz gerekiyor. Bu farkı fark eden Cumhuriyet Ortaokuluna kutluyorum. Bundan sonrada çalışmalarında başarılar diliyorum. Ödemiş Belediyesi de okulumuza konferans salonu, yeni tuvaletler ve soyunma odaları yapmış katkılarından dolayı belediyemize de teşekkür ediyorum" dedi.

Okul Müdürü Hüsnü Uysal ise "Kaymakamız Sayın Abdullah Dölek bey okulumuzu ziyaret ederek bizleri onurlandırdı. Okulumuzdaki gelişmeleri yakından takip ettiği ve her zaman bizlere destek verdiğinden dolayı okulum ve öğrencilerim adına teşekkür ediyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdullah Dölek Anıtkabir Ödemiş Yerel Haberler

title