Haberler

Ödemiş - CHP'li Balbay, "Chp İktidarında Halkımızı Ne Kömürsüz Ne Ömürsüz Bırakmayacağız"

İzmir'in Ödemiş İlçesi'nde seçim çalışmalarını sürdüren CHP İzmir 2'inci Bölge Milletvekili adayı Mustafa Balbay, Türkiye'de yaşayan babaların evlatlarını genç yaşta toprağa vermek zorunda kaldığına dikkat çekerek "Türkiye sırasız ölümler ülkesi oldu.

İzmir'in Ödemiş İlçesi'nde seçim çalışmalarını sürdüren CHP İzmir 2'inci Bölge Milletvekili adayı Mustafa Balbay, Türkiye'de yaşayan babaların evlatlarını genç yaşta toprağa vermek zorunda kaldığına dikkat çekerek "Türkiye sırasız ölümler ülkesi oldu. CHP iktidarında halkımızı ne kömürsüz ne ömürsüz bırakmayacağız. İnsanların huzur içerisinde yaşamasını sağlayacağız" dedi.

CHP'li İzmir 2'inci Bölge Milletvekili adayları Aytun Çıray, Mustafa Balbay, Kamil Okyay Sındır, Ali Kemal Elitaş, Sibel Parmaksız, Nurgül Uçar ve İl Başkanı Bedri Serter, Ödemiş İlçe Başkanı Nazan Dönmez tarafından karşılandı. İlçe Teşkilatında düzenlenen aday tanıtım toplantısında konuşan 2'inci Bölge 13'üncü sıra adayı Nurgül Uçar, 13'üncü sırada bulunmasına karşın CHP'nin iktidara geleceğini söyleyerek "Ben pekala Bakan olabilirim" dedi. 2'inci Bölge 11'inci sıra adayı Ali Kemal Elitaş ise Uçar'a gülümseyerek "Nurgül Hanım Bakan olacağını söyledi, buna destek veririm. Ben de hamal olacağım çünkü daha alacağımız çok yol var. Bu ülkenin hamala da ihtiyacı var. Türkiye Cumhuriyeti'nin hiçbir yurttaşı umutsuzluğa kapılmasın. Çünkü CHP var. Bu karanlıktan ülkeyi CHP kurtaracaktır" diye konuştu.

Ödemiş İlçe Başkanı Nazan Dönmez ise 7 Haziran seçimlerinde partilerindeki oy oranının arttığına dikkat çekerek "Geçen seçimde gruplar oluşturarak çalışmıştık. Oylarımızı arttırdık. Bu kez 7 bin farktan 10 bin farka çıkaracağız. 14 grupla tüm mahalleri ev ev dolaşıyoruz" dedi.

2'inci Bölge 7'inci sıra adayı Kamil Okyay Sındır da iktidarları döneminde halka yapılan sosyal yardımların kesintisiz sürdürüleceğini dile getirdi. 5'inci sıra adayı Aytun Çıray CHP'nin 2'inci bölgede çok sayıda göçmen adayı olduğunu hatırlatarak "CHP her kesimden adayları kadrosuna almıştır. Küçükmenderes bölgesinde ben varım, sizin her türlü sorunlarınızın bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da takipçisi olacağım. Bütün partiler listelerini değiştirirken Kemal Kılıçdaroğlu hiçbir değişiklik yapmadan aynı listelerle sizlere verdiği değeri göstermiştir" dedi.

"FAİLİ MEÇHUL DEĞİL MEŞHUR CİNAYET"

İkinci Bölge 4'üncü sıra adayı Mustafa Balbay ise günümüzde huzur, barış ve güvenin önemine dikkat çekerek şöyle konuştu: "Bu ülkeyi yönetenler, Ankara'da bir eylem olduğunda önce İzmir çıkışını tutuyorlar. Peki, ne için istasyon garında yoklama yapılmamıştır? Henüz daha net olarak failleri belli olmamıştır. Bu cinayet failli meçhul değil failli meşhur bir cinayettir. Normal bir ülkede evlatlar babalarını toprağa verir ama şu anda babalar oğullarını toprağa veriyor. Türkiye sırasız ölümler ülkesi oldu. CHP iktidarında halkımızı ne kömürsüz, ne ömürsüz bırakmayacağız. İnsanların huzur içerisinde yaşamasını sağlayacağız."

Seçmenleri 1 Kasım'da sandığa gitmeleri gerektiği konusunda uyaran Balbay, 1 oyun bile büyük önemi olduğunu hatırlatarak "CHP işçinin, memurun, emeklinin, öğrencinin hakkını en iyi şekilde verecek. Biz servet düşmanı değiliz, yalnızca yolsuzluk ve rüşvet düşmanıyız. CHP yüzüncü yılında ülkeyi yöneten parti olacak" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Mustafa Balbay Ödemiş İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title