Haberler

Ödemiş Belediyespor'dan Bayram Hediyesi: 0-2

İzmir Süper Amatör Lig B grubunda 4.'üncü haftada Güzelbahçe Belediyespor'a konuk olan Ödemiş Belediyespor 3 puana 0-2'lik skorla uzandı.

İzmir Süper Amatör Lig B grubunda 4.'üncü haftada Güzelbahçe Belediyespor'a konuk olan Ödemiş Belediyespor 3 puana 0-2'lik skorla uzandı. Ödemişli genç oyuncu Cihat'ın kaptan çıkarak bir gol ve mücadelesiyle yıldızlaştığı maçı iki ekip de 10 kişi tamamlayabildi.

Güzelbahçe sahasındaki maça ev sahibi ekip baskılı başladı. 4'te Mert'in yakın mesafeden şutunu kaleci Erman çıkardı. On dakikalık bölümün ardından baskıyı kıran Ödemiş oyunu dengeledi. Genellikle orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçta iki ekip de pozisyon üretmekte zorlandı. 17'de sağ kanattan gelişen Ödemiş atağında Tamer'in yerden vuruşu etkisiz kaldı. 31'de maçın kırılma anı yaşandı. Cihat'ın rakibine yaptığı müdahale sonrası Güzelbahçeli Erdem Kollasallayan koşarak gelip genç oyuncuya vurdu. Maçın hakemi Hakan Ceylan tereddüt etmeden kırmızı kartına başvurunca Güzelbahçe 10 kişi kaldı.

İlk yarının sonlarına doğru 10 kişi kalan rakibi önünde arka arkaya köşe atışları yakalayan Ödemiş, 45'te Yunus'un sağdan kullandığı köşe atışında Cihat'ın kafa vuruşuyla 0-1 öne geçerek, soyunma odasına üstün gitti.

İkinci yarı da pozisyon zenginliğinden uzak geçti. Maçın 75. dakikasında Güzelbahçe kalecisi Erdinç'in kale vuruşunda savunmanın arkasına seken topu eliyle kesen Ömer kırmızı kart görünce Ödemiş de 10 kişi kaldı. 77'de Güzelbahçe'nin yarattığı tehlikede Hüsnü'nün aşırtma vuruşu üst direği sıyırarak auta gitti. 84'te Cihat'ın ara pasında Alper topu kaleciye bırakmak isterken ikili arasında yaşanan anlaşmazlıkta araya giren Enes klas bir vuruşla topu ağlara göndererek Ödemiş'i rahatlattı. Kalan sürede iki ekip de tabelayı değiştirmeyince Ödemiş sahadan 0-2 üstün ayrıldı.

Maç bitimiyle birlikte Ödemişli oyuncular üç puan sevincini doyasıya yaşadı. Ödemişli taraftarların gitmediği karşılaşmada galibiyeti soyunma odasında kutlayan futbolcular soyunma odasına gelen Belediye ve Kulüp Başkanı Bekir Keskin'i omuzlara alarak büyük coşku yaşadı.

Keskin karşılaşmayı Güzelbahçe Kaymakamı Mehmet Ünlü ve Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce birlikte izledi. Futbolcuların gösterdiği mücadeleden memnun olduğunu söyleyen Keskin, gelecek haftalarda her geçen gün daha iyi noktalara geleceklerini ifade etti.

Ödemiş Belediyespor'da kaptanlık bandını altyapıdan yetişen 17 yaşındaki Cihat Karaer taşıdı. Maçın ilk golünü atan, rakibin 10 kişi kaldığı pozisyonda yer alan ve ikinci gole de büyük katkı sağlayan genç oyuncu sahanın yıldızı olurken, izleyenlerden tam not aldı. Ödemiş Belediyespor'un son yıllardaki en genç kaptanı olan oyuncu, ilk golden sonra yedek kulübesine koşarak tecrübeli teknik direktör Zafer Dinçer'in elini öptü.

Güzelbahçe'de oynanan maçta Spor Toto Süper Lig'in üst klasman hakemi Hakan Ceylan düdük çaldı. Telsiz aracılığıyla maç boyunca yardımcılarıyla diyalog halinde olan Ceylan maç öncesi Güzelbahçe kalecisi Erdinç, maç içinde de Ödemiş'ten Enes ile tayt polemiği yaşadı. Ceylan rengi uygun olmayan taytları çıkarttırdı. Karşılaşmada altı sarı, iki kırmızı kart çıktı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hakan Ceylan Cihat Karaer Güzelbahçe Ödemiş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title