Haberler

Ödemiş Belediyesi kilittaş döşeme çalışmaları

Güncelleme:

Ödemiş'in her köşesinde yaşayanlara eşit hizmet verebilmek amacıyla projelerini yürüten Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, "Verdiğimiz sözleri tek tek yerine getirmeye çalışıyoruz" dedi.

Ödemiş Belediyesi merkeze uzak mahallerin fiziki şartlarının iyileştirilmesi konusunda çalışmalarını hızla sürdürürken, Yolüstü, Alaşarlı ve Bozdağ mahallerindeki kilittaş döşeme çalışmaları devam ediyor.

Başkan Mahmut Badem; "1082 km² dağınık bir şekilde bulunan hizmet alanımızdaki insanımızın, yaşadıkları yerde mutlu olması, fiziki şartların iyileştirilmesi ve merkezdeki hizmetlerden kendi mahallerinde de olması amacıyla çalışmalarımızı yürütüyoruz. 2016 yılının ilk 5 ayında 29.400 m² kilit taş döşeme çalışması yapıldı. Bu çalışmalar, Ovacık- Bıçakçı, Emirli, Balabanlı, Bozcayaka, Pirinççi, Kayaköy, Mescitli mahallelerimizde gerçekleşti. Ekiplerimiz çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mahmut Badem Yolüstü Ödemiş Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title