Haberler

Ödemiş Add, Oda Ziyaretlerini Sürdürüyor

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Ödemiş Şubesi oda seçimlerinin ardından başkanlara tebrik ziyaretini sürdürüyor.

Geçtiğimiz hafta Ödemiş Madeni İşler ve Demirciler Odası Başkanlığına tekrar seçilen Erol Nokta'yı ziyaret eden Ödemiş ADD yönetimi, dün de geçtiğimiz hafta sonu tekrar seçilen Ödemiş Bilumum Gıda Maddeleri ile Uğraşan Oda Başkanı Sami Görgen'e ve Ödemiş Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Tahir Silay'a ziyarette bulundu.

ADD Ödemiş Şube Başkanı Selami Sönmez, yönetim kurulu üyesi Mustafa Abacı ve ADD Gençlik Kolları'ndan Erkan Kaya'nın katılığı ziyaret önce Bilumum Gıda Maddeleri ile Uğraşan Oda Başkanı Sami Görgen'le başladı.

Ziyarette konuşan ADD Ödemiş Şube Başkanı Selami Sönmez, "Öncelikle yeni döneminiz hayırlı uğurlu olsun tebrik ediyoruz. Bizde Ödemiş'te odalarımız ile yan yana olmak her zaman sosyal faaliyetlerde bir arada olmak ve bundan sonraki süreçte kurumlar arası ilişkileri daha iyi daha yerinde sağlamak için ziyaretler yapıyoruz. Geçen hafta Başkan Erol Nokta'yı ziyaret ettik. Bugünde sizleri ziyaret ediyoruz. ADD olarak her zaman sizlerle yan yanayız teşekkür ederiz" dedi.

Bilumum Gıda Maddeleri ile Uğraşan Oda Başkanı Sami Görgen, "Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün düşünceleriyle yurdumuzu aydınlatan Atatürkçü Düşünce Derneği hepimizin derneğidir. Bende bu ziyaretten dolayı çok mutlu oldum. Biz de oda olarak her zaman ADD ile yan yana olmaktan gurur duyarız. Önümüzdeki süreçte hep birlikte güzel işler başaracağımızdan kuşkum yoktur. Ben de sizlere dernek çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

ADD'liler daha sonra Ödemiş Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Tahir Silay'ı makamında ziyaret ettiler. ADD Şube Başkanı Sönmez burada Başkan Silay ile yan yana olduklarını belirterek başkan Silay yeni döneminde başarı diledi. Silay, "Atatürkçü Düşünce Derneğimizin yaptığı ziyaretten dolayı çok mutlu oldum. Ödemiş'teki en aktif ve çalışkan derneğimiz ADD ile her zaman bizler de Ödemiş Şoförler ve Otomobilciler Odası olarak yan yanayız. ADD'nin öğrencilerimize yönelik yaptığı çalışmalar ortadadır. Her tür çalışmasında başarılar diliyoruz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Selami Sönmez Ödemiş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title