Haberler

Odeabank'ın İlk Şubesi Açıldı

Güncelleme:

Odeabank, İstanbul'da açtığı ilk şubesi ile müşterilerine hizmet vermeye başladı.

2 Ekim tarihinde BDDK tarafından faaliyet izni onaylanan Odeabank, İstanbul'da açtığı ilk şubesi ile müşterilerine hizmet vermeye başladı. Yıl sonuna kadar İstanbul, Ankara ve İzmir'de 7 şube açmayı planlayan Odeabank, şubelerinde kullandığı teknoloji ve müşteri hizmetleri anlayışı ile 12 yıl aradan sonra bir ilki gerçekleştirdiği Türk bankacılık sektöründe, bir adım önde olmaya kararlı.

Türkiye'de ilk 5 yıl içerisinde 2 bin kişiye istihdam sağlamayı amaçlayan Odeabank, ilk şubesini İstanbul Maslak Olive Plaza'da hizmete açtı.

Odeabank'ın "Ticari ve Kurumsal Merkez"i olarak hizmet vermeye başlayan ilk şubesinde tüm bireysel bankacılık hizmetleri de sunulacak. Tüm bu hizmetler ve ürünler hakkında detaylı bilgi almak isteyen müşteriler için çağrı merkezi 444 8 444 ve www.odeabank.com.tr web sitesi de aynı tarihte hizmete açıldı. Müşteri memnuniyetini en iyi noktaya taşıyabilmek için, hız ve servis kalitesini artıracak gelişmiş teknolojilerle donatılan Odeabank şubelerinde;

"meeter&greeter" hizmeti de veriliyor. Hizmet kapsamında müşteriler; kendileri ile özel olarak ilgilenen görevliler tarafından karşılanarak, doğru birimlere yönlendiriliyor ve şubede ihtiyaç duydukları birçok konuda yardım alıyorlar.

Yenilikçi ve dinamik çizgilerle teknolojinin içiçe geçtiği yepyeni bir şube konsepti

Odeabank şubeleri; iletişim, samimiyet ve hızlı hizmet anlayışını ifade ederken, kusursuz bir mekan deneyimi de sunuyor.. İç mekan tasarımında kıvrımlı hatların tercih edildiği şubelerde, Odeabank'ın samimiyet duygusu ve müşterilerin bireysel ilgi ve isteklerine verilen önem vurgulanıyor. Odeabank'ın özgün şube konseptinde kullanılan transparan malzeme kullanımı ise bankacılık anlayışındaki şeffaflık ve güvenilirliğini ortaya koyuyor.

Odeabank şubelerinde herşey parmaklarınızın ucunda

Herşey parmaklarınızın ucunda anlayışı ile şubelerin kapısından içeri girmeden vitrinlerde yer alan dokunmatik ekranlardan; ürün bilgilerine ulaşmak ve çeşitli interaktif uygulamalar kullanmak mümkün. Odeabank'ın tüm ATM'leri de dokunmatik olarak hizmet veriyor.

Müşterilere yönelik teknolojik imkanların yanında, Odeabank şubelerinde kablosuz yazıcılar ve kablosuz toplantı odaları ile personelin de teknolojinin getirdiği tüm olanaklardan yararlanması sağlanıyor.

Şube içerisindeki bekleme alanlarında da müşterileri için fark yaratan Odeabank, ikinci nesil masa bilgisayar formu olarak adlandırılan dokunmatik masa bilgisayarlarını (Microsoft Surface teknolojisi) ve tablet bilgisayarları müşterilerinin kullanımına sunuyor. Müşteriler, görsel zenginliği ve multi-touch dokunma kabiliyetini bir araya getiren dokunmatik masalar ve tabletler sayesinde, işlemlerinin yapılmasını beklerken, tüm bankacılık veya online bireysel ihtiyaçlarını karşılayabiliyorlar.

Odeabank Maslak Şubesi: Olive Plaza, Maslak Mahallesi Ahi Evran Caddesi No.11

Şişli - İstanbul Türkiye

Kaynak: Bültenler / Ekonomi

Odea Bank İstanbul Türkiye Maslak Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title