Haberler

15 Yaşındaki Kız Odasında Doğum Yaptı, Bebeği Çekmecede Sakladı

Güncelleme:

İngiltere'nin Manchester şehrinde 15 yaşındaki kız öğrenci odasında doğum yaptı daha sonra bebeği battaniyeye sarıp odasında bulunan bir çekmecede 48 saat boyunca sakladı.

Manchester'da 15 yaşındaki kız öğrenci odasında doğum yaptı daha sonra bebeği battaniyeye sarıp odasında bulunan bir çekmecede 48 saat boyunca sakladı. Doğurduğu çocuğun cansız bedenini iki gün boyunca çekmeceye gizleyen kız öğrenci olay hakkında hiçbir şey olmamış gibi okula gitti.

ARKADAŞI AİLESİNE SÖYLEYİNCE ANLAŞILDI

İsmi açıklanmayan kız en yakın arkadaşından bebeği gömmek için yardım isteyince her şey ortaya çıktı. En yakın arkadaşının, kızın ailesine olayı anlatması üzerine yeni doğan çocuğun cansız bedeni saklandığı yerde bulundu.

HAMİLE OLDUĞUNU BİLMEDİĞİNİ SÖYLEDİ

Genç kız mahkemede hamile olduğunu bilmediğini ve doğum sancıları tutunca midesinde ağrı olduğunu zannettiğini söyledi. Bebeği muayene eden doktorlar bebeğin kesin ölüm nedenini bulamadılar ama bebeğin doğduktan sonra iki dakikadan daha az bir süre yaşadığını düşündüklerini belirttiler.

CİNAYETLE YARGILANDI

Şu anda 16 yaşındaki olan genç kız Manchester çocuk mahkemesinde suçlu olduğunu kabul etti. Yeni doğan bebeğini hastaneye götürmek yerine çekmecede saklayan kız cinayet ile yargılandı ama daha sonra genç kız hakkındaki iddialar düşürüldü.

KENDİ YATAĞINDA DOĞUM YAPIP GÖBEĞİNİ MAKAS İLE KESTİ

Olay 2014 yılının şubat ayında genç kız sevgilisinden ayrıldıktan sonra ve doğum gününe üç gün kala meydana geldi. Genç kızın olaydan önce bir yıllık bir ilişkisi olduğunu söyleyen savcı Charlotte Crangle, genç kızın 2015 Şubat ayında karnında ağrı hissetmesi üzerine okul yönetimi tarafından eve yollandığını ve annesinin kendisine ilaç verdiğini söyledi. Savcı Crangle genç kızın kendi yatağında doğum yaptığını ve göbeğini bir makas ile kestiğini söyledi.

BATTANİYEYE SARIP ÇEKMECEYE SAKLADI

Genç kız doğurduğu çocuğu battaniyeye sarıp odasında bulunan bir dolabın çekmecesine sakladı ve ertesi gün okula gitti. Kız durumdan hiç kimseye söz etmedi. Bebeği iki gün boyunca yatağının altındaki çekmecede gizledikten sonra en yakın arkadaşından bebeği gömmek için yardım istemesi üzerine arkadaşı her şeyi kızın annesine anlattı.

16 yaşındaki kızın annesi bunun üzerine sağlık ekiplerine haber verdi. Bebek hastaneye götürülüp testleri yapıldı ve polise haber verildi.

TAM ÖLÜM SONUCUNA ULAŞILAMADI

Genç kız hamile olduğunu bilmediğini söylemesine rağmen savcı Crangle mahkemeye genç kızın kuzenine 2015 Şubat ayında hamile olduğundan şüphelendiğini söylediği sesli mesajı mahkemeye sundu. Bebek doğduktan çok kısa bir süre sonra öldü. Genç kız bir arkadaşına bebeğin sadece bir sefer ağladığını ama bebeğin sağ olduğuna inanmadığını anlattı.

Doktorlar tarafından yapılan muayenede bebeğin tam ölüm sonucuna ulaşılamadı.

TEDAVİ İÇİN ŞARTLI SERBEST BIRAKILDI

Mahkemede bebeğin annesi tarafından çekmeceye koyulmadan önce kesinlikle ölmüş olduğunu söyleyen genç kızın avukatı Rachel Adamson ayrıca mahkemeye genç bebeğin iki dakikadan fazla bir süre yaşayamadığına dair ispatlar sundu.

Mahkeme, tedavi edilmek şartı ile genç kızın serbest bırakılmasına ve mahkeme masrafı olan 100 avronun genç kız tarafından ödenmesine karar verdi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Manchester Charlotte Bebek Sağlık Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title