Haberler

Oda Seçimleri Sona Erdi

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok yaptığı yazılı açıklamada 02 Ocak 2014 tarihinde başlayan oda seçimlerinin sona erdiğini ve bu seçimler sonucunda AESOB’a bağlı 75 oda içerisindeki 18 oda başkanının değiştiğini belirterek seçimlerin saygı ve hoşgörü çerçevesi içerisinde geçtiğini söyledi.

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok yaptığı yazılı açıklamada 02 Ocak 2014 tarihinde başlayan oda seçimlerinin sona erdiğini ve bu seçimler sonucunda AESOB'a bağlı 75 oda içerisindeki 18 oda başkanının değiştiğini belirterek seçimlerin saygı ve hoşgörü çerçevesi içerisinde geçtiğini söyledi. Sevimçok, 37'i ilde, 38'i de ilçelerde bulunan toplam 75 odanın genel kurullarının demokratik bir ortamda gerçekleştirildiğini ve oylama sonucunda 18 odanın başkanının değiştiğini ifade etti. Sevimçok açıklamasında, "5362 Sayılı Esnaf ve Sanatkarlar Meslek Kuruluşları Kanununa göre dört yılda bir yapılması gereken meslek odalarımızın seçimlerini Allahın izniyle oldukça demokratik bir ortamda, saygı ve hoşgörü çerçevesi içerisinde tamamladık. İlçelerde bulunan 38 odamızın 9'unda ve merkezde bulunan 37 odamızın da 9'unda mevcut oda başkanlarımız yerlerini yeni başkanlara bırakmışlardır. Merkez ve ilçelerimizdeki toplamda 57 oda başkanımız ise güven tazeleyerek dört yıllığına daha üyelerinden yetki almışlardır. Bu bir hizmet yarışıdır ve birçok odamızdaki yeni başkan adaylarımız demokratik haklarını kullanarak oda yönetimlerine talip olmuşlardır. Ben buradan güven tazeleyerek görevlerine devam eden ve yeni göreve seçilen tüm başkanlarımızı tebrik ediyor görevlerinde de başarılar diliyorum. Asıl olan esnafa hizmettir ve AESOB'a bağlı 75 odamızın tüm başkanlarının da bu bilinçle hareket ederek esnaf ve sanatkarımıza en iyi şekilde hizmet edeceklerine inanıyor ve kendilerine de güveniyorum, seçimlerimiz herkese hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

AESOB'a bağlı 75 odanın merkez ve ilçelerde değişen oda başkanları ise şöyle açıklandı:

"Antalya Semt Pazarcıları Odası Başkanı Yusuf Öztürk, Antalya Tuhafiyeciler Mefruşat Züccaciyeciler Esnaf Odası Başkan Derya Ergin, Antalya Otobüsçüler Odası Başkanı Ali Tüzün,Antalya Fotoğrafçılar, Kırtasiyeciler ve Kitapçılar Odası Başkan Mehmet Bayrak,Antalya Umum Servis Aracı İşletmecileri Odası Başkan Süleyman Şahin, Antalya Kuaförler ve Manikürcüler Odası Başkanı Tolgahan Demir, Antalya Elektronikçiler Radyo ve Televizyon Tamircileri ve Malzeme Satıcıları Esnaf Odası Başkanı Metin Süngü, Antalya Elektrikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yusuf Erdemir, Antalya Seyyar Sabit Sebze ve Meyveciler Esnaf Odası Başkanı Metin Bucak, Manavgat Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Mahmut Şafak, Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Köse, Alanya Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkanı Hasan Yiğit, Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Çelik, Alanya Elektrikçiler ve Elektronikçiler Sıhhi Tesisatçılar Odası Başkanı Tuğran Sağlamel, Kaş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Çalışkan, Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fahrettin Özbek, Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuri Demir, Akseki Esnaf ve Sanatkürlar Odası Başkanı Ömer Faruk Yılmaz." - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nuri Demir Manavgat Antalya Alanya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title