Haberler

'OccupyCHP' Genel Merkezi İşgal Etti

Güncelleme:

Sosyal medyada 'OccupyCHP' adı altında örgütlenen çok sayıda genç, CHP Genel Merkezi'nde toplandı ve işgal girişimi yaptı.

Sosyal medya 'OccupyCHP' adı altında örgütlenen çok sayıda genç, CHP Genel Merkezi'nde toplandı ve işgal girişimlerini yaptı. CHP yönetimi de gençlere tam destek verdi. 'OccupyCHP' adı altında örgütlenen çok sayıda genç, saat 13.00'da CHP Genel Merkezi'nde toplandı.

GENÇLER NASIL BİR CHP İSTİYOR

CHP Genel Merkezi'ne gelen gençleri, CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız, bazı milletvekilleri ve partililer karşıladı.CHP Gençlik Kolları Genel Başkanlığı ise Genel Merkezin içinde masalar kurdu ve anketler yaparak gençlerin nasıl bir CHP istediğini sordu. Ayrıca isteyenlerde CHP'ye üye oldu.

"GENEL BAŞKANIMIZ ÇOK MUTLU"

Gençlere destek verdiklerini belirten CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız, "Gezi sürecinden bu yana Türkiye'de önemli toplumsal çıkışları Cumhuriyet Halk Partisi'nde olsun, diğer siyasi partilerinden ziyade, sokaklarda gençler yön verdi. Bugün 12 Nisan, sosyal medyada örgütlenen gençler burada toplandı. Bu arkadaşlar gelip ' Cumhuriyet Halk Partisi'ni biz kendi diliyle, mizahıyla, kendi yeni siyasi anlayışıyla işgal ediyoruz, biz Cumhuriyet Halk Partisi'ne geliyoruz ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin gençleşmesini ve bir şeylerin değişmesini istiyoruz' dediler. Bizde buna göre hazırlık yaptık. Şunu anlatmakta fayda var. Cumhuriyet Halk Partisi'nde bir genç olarak 55-60 yaşındaki yaş ortalamasına sahip yönetim kadrosunu çok benimseyen birisi değilim bende. Parti içinde gençlerin en fazla elini tutan sayın genel başkanımız oldu. Biz de bir takım hazırlık yaptık onlarla beraber. Üye ve gönüllü formu hazırladık. Ama her şeyden önce iki masada anket var. Eleştiriniz ne, neyi sizinle değiştiribiliriz. Hangi alanda katı koyabilirsiniz diye. Buradan yeni bir enerji çıkartmak istiyorlar. Bu bizim için çok heyecanlı ve sevindirici bir gün. Bugün ben burada farklı bir enerji çıkacağına inanıyorum. Buna kendi örgütümün de sahip çıktığın görüyorum. Sayın genel başkanımızda çok mutlu. Hazırlıkları sayın genel başkanımla birlikte yürüttük" dedi.

EN GÜZEL İŞGAL

Gençlere destek veren CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, "30 Mart'ın en büyük kazancı belki bu. Oy verdikleri partiye ve oylarına sahip çıkıyorlar. Bir değişim istiyorlar. Ben şahsen yerimi onlara vermeye hazırım. Çok önemli görüyorum. Heyecanlı buluyorum bunu. Gezi ruhunu, dediklerini tekrar partimizde canlanması daha etkili olmasını bende savunuyorum. Gençlerin gelmesi her açıdan olumlu. Bu işgalde, şimdiye kadar görülmüş işgal. Bizimde saygı duyduğumuz desteklediğimiz bir işgal" dedi.

GENÇLİK AŞISI

CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel ise şunları söyledi; "Gençler ait oldukları yerde, Cumhuriyet Halk Partisi'nde. Cumhuriyet halk Partisi'de ait olması gereken ellerde bugün. Biz genç milletvekilleri olarak bunu daha önce denedik, ancak tam başarılı olamadık. Bundan sonra bu akın sürdüğü sürece Cumhuriyet Halk Partisi'nin aradığı değişim ve dönümü ve öz eleştiriyi hayata geçirmesini sağlayacaktır. Eleştirileri de haklı görüyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi bugün kendisine gençlik aşısı yaptırıyor."

BAĞDAŞ KURDULAR

Toplanan gençler, hava muhalefeti nedeniyle yapacakları forum toplantıları için bahçeyi kullanamadı ve CHP Genel Merkezi'nin toplantı salonunda bir araya geldi. Gençlerin bir kısmı kürsüye bağdaş kurarak oturdu ve eleştirilerini sundular. Gençleri CHP yöneticileri ve milletvekilleri de dinledi.  

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi İrfan İnanç Yıldız Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe UEFA Konferans liginden elendi mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 19 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (6)

esas ataturkcuyobaz112@gmail.com:

OCCUPY CHP BUYUYECEKTIR ataturkun partisini yedirmeyecegiz

15
23
yanıtYanıtla
esas ataturkcuyobaz112@gmail.com:

esas ataturkculer occupychp destek versin !!!!!!!!!!

16
6
yanıtYanıtla
velidhbhdj76@nbhhs66.co.mhw:

gencler bu girisimi secimlerden once yapsaydi belki faydali olurdu ulen chp bu kadar sansina ragmen yinede yuzde 25 oy aldin

yanıt0
yanıt0
kamilhnmxu76@nh6s.co.ngw:

occupy trafo miyavvvv

9
1
yanıtYanıtla
TUTMAZmahmutkurt26@hotmail.com:

CHP ye gençlik aşısı yapmışlar.asla tutmaz.

3
4
yanıtYanıtla
ahmetantakya-meydan@hotmail.com:

chp nin bu yönünü seviyorum .devamlı yenilik ve devrim,, isterse şimdi devrim olsun, biraz sonra yeni devrimciler, devrim ister . .harika bir girişim deyilmi;?

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title