Haberler

Öcalan'dan Rıza Altun'un Annesi İçin Tam Sayfa Başsağlığı İlanı

Güncelleme:

Abdullah Öcalan, bir süre önce yaşamını yitiren, KCK Yürütme Konseyi üyesi Rıza Altun'un annesi Hatice Altun için tam sayfa başsağlığı ilanı verdi.

Cezaevi'nde ağırlaştırılmış ömürboyu hapis cezasını çeken Abdullah Öcalan, bir süre önce yaşamını yitiren, KCK Yürütme Konseyi üyesi Rıza Altun ile Tunceli Belediye Başkan Yardımcısı Nurhayat Altun'un annesi 93 yaşındaki Hatice Altun için tam sayfa başsağlığı ilanı verdi.

TAM SAYFA BAŞSAĞLIĞI İLANI

İmralı Cezaevi'nde bulunan Abdullah Öcalan, 13 Temmuz'da Almanya'nın Köln kentinde yaşamını yitiren Hatice Altun için, ailesi aracılığı ile Özgür Gündem gazetesine tam sayfa başsağlığı ilanı verdi.

EVİNDE AĞIRLAMIŞTI

KCK Yürütme Konseyi üyesi Rıza Altun ile Tunceli Belediye Başkan Yardımcısı Nurhayat Altun'un anneleri olan ve PKK'nın kuruluş yıllarında Öcalan ve arkadaşlarını Ankara Tuzluçayır'daki evinde ağırlayan Hatice Altun için verilen tam sayfa ilanda Öcalan ile olan bir fotoğrafı da kullanıldı.

BEKAA DA ZİYARET ETMİŞTİ

Hatice Altun 1990 yılında da Öcalan'ı Bekaa kampında da ziyaret etmişti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Abdullah Öcalan Rıza Altun Tunceli Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (41)

Türk:

kardeşş, her şeyin bir sebebi yoktur. Her sonucun bir nedeni vardır. Öcalan bebek katili değildir. 90''lı yıllarda kaç bebek öldü güneydoğuda haberiniz var mı? Bunlar hepsi hükümetin geçmişteki yanlış poltikaları yüzündendir. .. Ama artık birlik olma zamanı Gerçek barış için oylar Selahaddin Demirtaş''a.

44
36
yanıtYanıtla
TÜRKOĞLUTÜRKasd@yandex.com:

Yine dalavere bir adam olamadınız gitti kanınız bozuk

yanıt0
yanıt0
MUHAFAZAKAR-MİLLİYETÇİ:

KİM BİR MÜMİNİ ÖLDÜRÜRSE BÜTÜN İNSANLIĞI ÖLDÜRMÜŞ GİBİDİR. SANA BU HADİSİ HATIRLATIRIM BEBEK KATİLİ APO. SENİN GİDECEĞİN YER CEHENNEM

40
40
yanıtYanıtla
muslumanazertygf@hotmail.com:

ya askerlerin oldurdukleri 45 bin kurdun hesabini cehenemde nasil verecekler ya 17bin faili mechulun hesabini nasil verecekler roboskili eli kinali genclerin hesabini nasil verecekler bunuda yazsana sana zahmet bu yazdigin hadis sadece kurdlere degil butun insanlara gecerlidir.

yanıt0
yanıt0
rere@hotmail.com:

yalancı orada mümin demiyor''bir insanı öldürmek bütün insanlığı öldürmek demektir'' ayet böyle diyor.Allah insanlar arasında ayrım yapmaz..geri zekalı ırkçılar dinci yobazlar insanlar arasında ayrım yapar

yanıt0
yanıt0
alsancak3:

başkan apo

32
44
yanıtYanıtla
adem:

insallah Apo icin de tezden tam sayfa ilan verirler

44
30
yanıtYanıtla
ZAFER:

PKK SEMPATİZANI HAİNLERİN MEKANI OLMUŞ BURA TOPLU KONULARA BEĞENİ YAPIYORLAR

41
32
yanıtYanıtla
AKLINYOLU1:

Seni gidi BEBEK katili seni. MAHLUK seni.....

38
32
yanıtYanıtla
veysiveysi@mynet.com:

Bebek Katili Olan senin Devletindir, Neden 3 Maymunu Oynuyon..??

yanıt0
yanıt0
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title