Haberler

Öcalan'dan Şehzade Mustafa Sahnesine Gönderme

Güncelleme:

Abdullah Öcalan, Muhteşem Yüzyıl'da Şehzade Mustafa'nın boğdurulduğu sahneyle ilgili "Korkunç bir şey" yorumunda bulundu.

İmralı'ya giden HDP Heyeti’nde yer alan İdris Baluken, PKK lideri Abdullah Öcalan’la yaptıkları görüşmeden çarpıcı bazı notlar paylaştı. Özgür Gündem gazetesine konuşan Baluken, Öcalan'ın gündeme dair değerlendirmelerini aktardı. Öcalan'ın süreçten beklentileri ve eleştirilerini anlatan İdris Baluken, PKK liderinin popüler televizyon dizisi Muhteşem Yüzyıl ile ilgili görüşlerini de paylaştı.

"CENGİZ HAN HARİÇ BÜTÜN HAKANLAR AYNI POZİSYONDA"

Öcalan açıklamasında Türkiye’de hep otoriterliği ve iktidarı esas alan bir işleyişin hakim olduğunu ifade etti. Cengiz Han dahil bütün hakanların bu pozisyonda olduğunu, Osmanlı padişahlarının kendi iktidarları için şehzadeleri, çocukları bile astığını ifade etti. Bunun korkunç bir şey olduğunu söyledi.

"FİLMİNİ DE İZLEDİNİZ DEĞİL Mİ?"

Reyting rekorları kıran Muhteşem Yüzyıl dizisindeki sahneye de dikkat çeken Öcalan "Yani Türk tarihinde öyle bir algı oluşmuş ki; iktidara giden her yolu mübah gören bir anlayış ortaya çıkmış. Filmini de izlediniz değil mi; Kanuni’nin Şehzade Mustafa’ya yaptığı şey korkunç bir şey." şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Muhteşem Yüzyıl Abdullah Öcalan İdris Baluken İmralı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (330)

yılmaz:

öcalan kürt halkına ulusal benliğine büyük katkı sağlamıştır .bir kürt de kürt oldugunu kanıtlatmıştır.bu anlamda kendisine teşekkür ediyorum

47
60
yanıtYanıtla
fis ovalımizagderne2014@yandex.com:

bencede bu gün eger kürtler evet bizde varız bu dünyada diye biliyorsak bu herkezcede bilinen bi durum tespit bu sayın öcalanın sayesındedır

yanıt0
yanıt0
Burhan:

bu adamın izlediği filmlerimi konuşacaz bu ülkede.medya siz nasıl bi mahluksunuz acaba.

84
4
yanıtYanıtla
urfalı kürt:

ben annem babam canımız sana bin kere fada olsun allah ömrümü sana versin şimdi dağılın....

21
57
yanıtYanıtla
Asil kürtssinann74@hotmail.fr:

Senin canin 5 para etmez de, anani babani karistirma bari...

yanıt0
yanıt0
kaan kılıçlıkan_emici_1905@hotmail.com:

bu memleket tarihte TÜRK tü,bugünde TÜRK ve ebediyen TÜRK olarak yaşayacaktır !!!

yanıt0
yanıt0
umut:

kaç kişi bela okuyor lanet ediyor sana. ölümlerin en acısını tadasın katil apo.

54
22
yanıtYanıtla
KARTAL BEY:

APTULAH OCALAN BİR KAHRAMAN DIR GELECEĞİN MANDELASIDIR BİR DEMOKRATTIR TÜRKİYEYE DEMOKRASYİ GETIRECEK TEK ADAMDIR TABİ FAŞİSTLER KISKANIR

17
57
yanıtYanıtla
Burakhvarda-4@hotmail.com:

HE YAV HE :)

yanıt0
yanıt0
Uğurugr@hotmail.com:

B.S.G. Çay Koy!

yanıt0
yanıt0
Tüm 330 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title