Haberler

Öcalan, 3 Yıl Sonra Avukatıyla Görüştü

Güncelleme:

İmralı Adası'nda ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasını çeken Abdullah Öcalan'ın yakınlarıyla yaptığı görüşe 3 yıl aradan sonra ilk kez bir avukat da katıldı.

ADAYA HAREKET ETTİLER

Öcalan'ın vasisi olan Avukat Mazlum Dinç de Mehmet Öcalan ve aynı cezaevindeki mahkumlardan Şeyhmus Poyraz'ın oğlu Halil Poyraz, torunu Kemal Pir Poyraz ve Cumali Karsu'nun kardeşi Ramazan Karsu ile birlikte Gemlik Jandarma Komutanlığı'ndaki işlemlerin ardından adaya hareket etti.

EN SON TEMMUZ 2011'DE KONUŞMUŞTU

İmralı Adası'ndaki Yüksek Güvenlikli F Tipi Cezaevi'nde tutulan Abdullah Öcalan, en son 27 Temmuz 2011 tarihinde avukatlarıyla görüşmüştü. Öcalan'ın savunmasını yürüten Asrın Hukuk Bürosu yetkilileri, Avukat Mazlum Dinç'in İnfaz Kanunu'ndan kaynaklanan haktan yararlanarak 'Vasi' olarak İmralı'ya gittiğini belirterek, bunun 'avukat görüşmesi' olmadığını bildirdi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Abdullah Öcalan Mehmet Öcalan İmralı Adası Kemal Pir Güncel Haberler

500

Yorumlar (75)

dindarm@m.m:

Beş vakit namaz kılarım. Ama şu bir gerçek ki apo hepimizden imanlıdır. 15 yıldır hapistedir. Halen taviz vermemişse hepinizden de imanlıdır. Allah yardımcısı olsun

29
23
yanıtYanıtla
mehmetberkmehmetberk@otmail.com:

imanını nerde gördünde imanlı diorsun?? binlerce insanı suçsuz yere katlederkendemi öledi..

yanıt0
yanıt0
PYNSTpynst_yunus@hotmail.com:

ÇOK ANTREMANSIZ KONUŞUYOSUN... islamda bebek öldürmek varmıdır???

yanıt0
yanıt0
kindarkindar27@hotmail.com:

ayhan çarkın açıkladı o bebeği kimin öldürdüğünü..kendinizi kandırmayın

yanıt0
yanıt0
beyinsizlere gelsin belki düşünürler:

bu türkler ne kadar zavallıdır ya.. bir kürt olarak artık acıyorum onlaraa.. bir bebek katilidir diye tutturmuşlar.. bu bebekleri kimin öldürdüğünü sizde iyi biliyorsunuz... ayrıca kimin dinsiz olduğunu da önce kendinizden başlayarak irdeleyiniz.. çünkü islam dininde insan önce kendi durumu hal ve hareketlerini düzeltilmelidir.. size 2 sorum olacak.. 1- siz insan mısınız? 2- insan varsayalım.. peki dininiz nedir? müslüman mısınız?

14
27
yanıtYanıtla
sami şanlıtürktcsever@hotmail.com:

Sen kimsin de teröristleri savunuyorsun???Kahrolsun p-kaka!!! Bütün bebekkatiller için yaşasın cehennem. 30 bin şehitden sonra saymayı bıraktık. Terörün açıklaması OLMAZ!

yanıt0
yanıt0
sami şanlıtürktcsever@hotmail.com:

Bide beyinsiz diyorsun. Hem vergilerimizle yaşa, sonra da kahraman Türk Polise molotov at. Siz o molotovları da ödememişsiniz. Kahrolsun p-kaka.

yanıt0
yanıt0
TÜRKOĞLUserkankygsuz@gmail.com:

LAN KÖPEK MAĞARADA YASAYAN İT SÜRÜLERİ GİT MAGARANA ORADA YASA SEN VE SENIN GIBILER BU ÜLKEDE SEN KONUSAMAZSIN HAVLARSIN SADECE

yanıt0
yanıt0
AZİZABİNİZazizberbero@gmail.com:

Tam da yahudi ağzı ile ağzı ile konuşuyorsun... TÜRKLER dünyada daleti, imanı onuru ve şerefi temsil ederler. zalimlere ve tağutlara karşı yer yüzünde haykıran en erkek ses.. sen gezi zekalı 2. lavrens oyununun 2. sınıf piyonunda başka bir fonksiyonun var mı?.. sen bir kendine sor sen bu ülkede yediğin ekmeğin ne kadarını hak ediyorsun, nekaderı sana Türklerin hibesidir.....

yanıt0
yanıt0
selimselim.ucar@hotmail.com:

bir laf var bilirmisin kürtten olmaz evliya alma gelinini avluya tamda sizler için

yanıt0
yanıt0
Tüm 75 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title