Haberler

Obradovic: Fenerbahçe'nin 25 Milyon Taraftarının Olduğu Hikaye

Güncelleme:

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Obradovic, "Bugünkü salonun halini unutmayacağım. 25 milyon taraftarımız olduğu söyleniyor ancak bu bir hikaye." dedi.

Fenerbahçe Ülker koçu Zeljko Obradovic, Anadolu Efes maçından sonra oyuncularına ve taraftara sitem etti. Obradovic taraftarla ilgili olarak şunları söyledi:

"Bu akşam maç saat 7'deydi, yani taraftarın gelmesi için ideal bir saat. Bu takım Final Four'a kalmış, Anadolu Efes gibi ciddi bir rakiple oynuyor ve tribünler boş kalıyor. Gelenlere teşekkür ederim ama salonun bugünkü durumunu hayatım boyunca unutmayacak, kalbimde saklayacağım. 25 milyon taraftarımız olduğu söyleniyor, (tribünlere bakarak) bu bir hikaye. Bugün çok daha fazla destek beklemek hakkımızdı ama bizimle değillerdi."

"BAZI OYUNCULARI KADRO DIŞI BIRAKIRSAM ŞAŞIRMAYIN"

Karşılaşmayla ilgili değerlendirmelerde de bulunan Obradovic, "Maçın ilk bölümünde çok kötüydük. Çok fazla top kaybı yaptık. Maalesef oyuncularımızın bir kısmı maçta değillerdi. Benim için bütün müsabakalar önemli. Türkiye Ligi de benim için aynı önemi taşıyor. Liderliğimizi korumak istiyoruz. Önümüzde üç maçımız var ve liderliği korumak için elimizden geleni yapacağız. Sezon sonuna kadar da bazı oyuncuları kadro dışı bırakırsam hiç şaşırmayın. Avrupa Ligi'nde bazı hedefler olup, Türkiye Ligi'nde olmaması hiç iyi bir şey değil. Öyle düşünüyorlarsa ben de öyle hareket ederim" şeklinde konuştu.

"SADECE BİR HAKEMLE İLGİLİ KONUŞMAK İSTİYORUM"

"Hakemlerin genel yönetimiyle ilgili konuşmak istemiyorum" diyen sarı-lacivertli başantrenör, "Maçın son iki dakikasını izledik ve orada çok şey var. Sadece bir hakemle ilgili konuşmak istiyorum. Rakibimizin pota altında, en son topa kimin değdiğini görmek için pozisyonu videodan izlemek istedi. Top çok net bizdeydi, buna rağmen bu uygulamayı yapmasını anlayabiliyorum. Ancak aynı hakem, son pozisyonda hiç izlemeden topun Anadolu Efes'te olduğuna karar verdi. Top bizdeydi. Bu nasıl olabiliyor. Bunu sormak istiyorum" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Fenerbahçe Ülker Zeljko Obradovic Anadolu Efes Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500

Yorumlar (25)

7 lumobilWeb@haberler.com:

Yok zaten obradovic seni kandirmislar

19
5
yanıtYanıtla
varaMobil-ANDROID:

pis fener şampiyon olmasin kim olursa olsun

9
7
yanıtYanıtla
hahahaMobil-ANDROID:

tabiki hikaye...Türkiye de tek büyük vardır o da da GALATASARAY...

10
6
yanıtYanıtla
ElazığlıMobil-ANDROID:

yeni mi anladınız

8
4
yanıtYanıtla
UEFA Şampiyonu, ŞAMYONLAR ŞAMPİYONUMobil-IOS:

Fenev liler rüya Görüyor. Bilirsiniz işte rüyalarda hep olağan üstü Şeyler görürsünüz tıpkı 25 milyon taraftar gibi. Vah vah vah umutsuz vaka. Ama tebrikler sen gerçeği gördün ve Yalanmış meğer dedin. Tebrikler

5
6
yanıtYanıtla
cim bomMobil-ANDROID:

Millet Liderin Antep zaferini hüsranla izlemeye odaklandi Hocaaaa..sen ne diyorsun..Lider GS

4
6
yanıtYanıtla
FENER TERSTEN S...mobilWeb@haberler.com:

Basketbol takımının başına dunyanin en iyi koç larindan birini getir,futbol takimina ismail kartal i.helal olsun sana aziz.

10
0
yanıtYanıtla
)Mobil-IOS:

Hahaha ulan ne makara takım ya kendi kendilerine spekülasyon yapıolar

3
6
yanıtYanıtla
anti patı:

ne hikayesi, MEVZU (UYDURMA) DIR. . Hikaye esas olana derler. .

6
3
yanıtYanıtla
vatanseverMobil-ANDROID:

20 milyon oy almis AKP ye 22 milyon gs li size oy verdi diyen bir Unal Aysal vardi

7
2
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title