Haberler

Obradovic Berlin'den Seslendi: "Öncelikli Hedef Final Oynamak"

Turkish Airlines Euroleague Final Four öncesinde basın toplantısı ve ödül töreni düzenlendiFenerbahçe Basketbol Coach'u Zeljko Obradovic, THY Avrupa Ligi Dörtlü Final'inde öncelikli hedeflerinin final oynamak olduğunu söyledi.

Turkish Airlines Euroleague Final Four öncesinde basın toplantısı ve ödül töreni düzenlendi

Fenerbahçe Basketbol Coach'u Zeljko Obradovic, THY Avrupa Ligi Dörtlü Final'inde öncelikli hedeflerinin final oynamak olduğunu söyledi.

Berlin'in Alexanderplatz Meydanı'nda Final Four organizasyonunun basın toplantısı yapıldı. Final Four'da mücadele edecek Fenerbahçe, CSKA Moskova, Lokomotiv Kuban ve Laboral Kutxa'nın başantrenörleri ve birer oyuncuları basın toplantısında yer aldı.

Final Four ilk maçında yarın İspanyol ekibi Laboral Kutxa'yla oynayacaklarına ve bu maçın önemine değinen Obradovic, " Berlin'de iyi basketbol oynayarak finale kalmak istiyoruz. Yarı finali geçip finale kalacağımızı düşünüyorum. Her takım hazır. Finale çıkmak istiyoruz ve şu anda önemli olan bu. Finali oynamamız lazım" dedi.

Obradovic, bu sezon yeni bir takım kurduklarını belirtirken, "Yazın insanların motivasyonu daha yüksek oluyor. Fenerbahçe'nin üyesi olmak yeni oyuncuların da hoşuna gitti. Bunun için buraya geldiler ve çok iyi bir performans sergiliyorlar. Bu böyle devam edecek." ifadelerini kullandı.

Sarı-lacivertlilerin Çek oyuncusu Jan Vesely, üçüncü kez yer aldığı Final Four'da bu sefer kupayı kazanmak istediğini belirterek, "Umarım bu sefer kupayı kazanırım. Şu anda kendimi iyi hissediyorum. Kupa bizim için çok önemli. Zaten büyük takımların da tek düşüncesi budur." şeklinde konuştu.

Sakatlığını atlattığını vurgulayan Vesely, "Durumum çok iyi. Toparlandım ve sahalar döndüm. Taraftarımızın desteğinden dolayı teşekkür ediyorum. Berlin'de olmak büyük mutluluk. Taraftarımızla gerçek bir takım ruhumuz var."

Laboral Kutxa başantrenörü Velimir Perasovic: "Kurduğumuz hayali gerçeğe döndürmek istiyoruz"

Fenerbahçe'nin rakibi Laboral Kutxa'nın başantrenörü Velimir Perasovic, kurdukları hayali gerçeğe döndürmek istediklerini belirterek, "Dörtlü Final'e kalmak için çok çalıştık. Herkesin hayali vardır. Bir adım daha ileri giderek hayalimizi gerçeğe dönüştürmek istiyoruz. Çok özel bir konumdayız" değerlendirmesinde bulundu.

İspanyol ekibinin tecrübeli Yunan oyuncusu Ioannis Bourousis de Dörtlü Final'e kalmanın kendileri için büyük bir önem taşıdığını vurguladı.

Itoudis: "Obradovic'le umarım finalde karşılaşırız"

CSKA Moskova Başantrenörü Dimitris Itoudis, uzun yıllar yardımcılığını yaptığı Obradovic'le finalde karşılaşmak istediğini dile getirdi.

Panathinaikos'ta uzun yıllar Obradovic'in yardımcılığı yapan ve o yılları aktaran Itoudis, şunları kaydetti:

"Onunla burada olmak çok hoş bir duygu. Uzun zamandır birbirimizi görmemiştik. Obradovic'le çok iyi ilişkim var. Kendisi benim büyük ağabeyimdir. Şu anda doğrudan karşılaşamıyoruz. Yarı finali iki takımda geçer ve umarım Obradovic'le finalde karşılaşırız."

Bu arada Euroleague'de sezonun MVP'si seçilen CSKA Moskova'nın oyuncusu Nando de Colo ödülünü yine Alexanderplatz'da düzenlenen törenle aldı.

Sezonun en iyi 5 oyuncusuna da ödülleri verilirken, eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay Teodosic'e ödülünü takdim etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zeljko Obradovic Berlin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title