Haberler

Obama, Restoranda Hesabı Ödeyemedi

Güncelleme:

Restoranda kredi kartınız reddedilirse üzülmeyin, ABD Başkanı Barack Obama bile kredi kartı reddedilince eşinin kartını kullandı.

ABD Başkanı Barack Obama, New York'ta gittiği bir restoranda neredeyse hesabı ödemek için bulaşıkları yıkamak zorunda kalıyordu. Başkan Obama, ödeme sırasında güvenlik nedeniyle kısıtlama getirildiği için kredi kartının reddedildiğini ve hesabı eşi Michelle Obama'nın ödemek zorunda kaldığını söyledi. Obama, Tüketicinin Finansal Haklarını Koruma Dairesi'nde yaptığı konuşmada, "Birleşmiş Milletler Genel Kurulu devam ederken New York'ta bir restorana gittim ve kredi kartım reddedildi. Anlaşıldı ki, kartımı yeteri kadar kullanmıyorum" ifadelerini kullandı.

RESTORANDAKİLER "DOLANDIRICILIKTAN" ŞÜPHELENDİ

Başkan Obama, kimlik hırsızlığına karşı "Güvenli Alışveriş" adlı programı başlattı. Milyonlarca Amerikalının kimlik hırsızlığı mağduru olduğunu vurgulayan Obama, konuşmasının ardından gerçekleşen sohbet sırasında kendi kredi kartının da gittiği bir restoranda reddedildiğini anlattı. Restorandakilerin dolandırıcılıktan şüphelendiğini belirten Obama, "Neyse ki, Michelle'in kartı yanındaydı. Bense garsona faturalarımı ödediğimi anlatmaya çalışıyordum" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Barack Obama New York Dünya Haberler

500

Yorumlar (30)

anti şerli insanlar:

Bizdekiler kul değil melek onlar bizden üstün Allah onları başımıza özel çoban olarak atadığı için hesap ödemezler gtitikleri yerlerde olağan üstü hal ilan edilir elleri ayakları öpülür saygıdan 2 büklüm olunur :D tövbe tövbeeeee

41
2
yanıtYanıtla
İST:

ABD Başbakanı bile dışarda bir restoranda yemek yiyip hesap ödüyor bizim bırakın cumhurbaşkanımız kendi memleketine gidince olan üstü hal ilan ediliyor kaldı ki restoranda gidip halkın içine katılıp birde hesap ödeyecek

39
2
yanıtYanıtla
RUSLAN:

NE KADAR İFTİRACISIN ADAM ALDIĞI SMİTİN PARASINI BİLE ÖDÜYOR

yanıt0
yanıt0
STÇ:

Bunları konusan arkadaslar boş konusuyor. Siz başka ülkelere gitmemişsiniz herhalde. Gıdın rustada putin gecerken yada amerikada Obama gecerken alınan önlemleri bir görün öyle konusun. Bunlar yalan haber. Mantıklı düşünün OBAMA tek başına tuvalete gidemez. Helede ortalık karısıkken. Zaten anlatanda kendisi. .

yanıt0
yanıt0
ADANALI:

tayyipten isteyeseydin onda para bol

36
2
yanıtYanıtla
gülay:

))) VALLA BI ALEMSINIZ CUMHURBASKANI DEDIGINIZ SAHIS SIMITIN PARASINI ÖDERKEN BIN TANE KAMERAMAN VAR )))) REKLAMLARRRRRRRRRR

5
31
yanıtYanıtla
Aksakal:

Obama ile bir ortak yonumuz cikti, biz artik akraba sayiliriz. . . Hiii, Obi kanki aksam Michelle birlikte bize caya gelin iki laflayalim, Netenyahu serefsizini cekistiririz ))

7
24
yanıtYanıtla
vatandaş:

işte adaletin, eşitliğin, ayrımcılığın olmadığı ülke. bizde lokantaya giden bir devlet adamının yanında kırk tane yalaka olur, hesabı ödemek için yarışırlar.

30
1
yanıtYanıtla
demokrat:

Hokkabazımız gibi yapsın, ya devlete ödetsin yada yandaş işadamına.

25
2
yanıtYanıtla
ahmet:

Bizimkilerin kartları ultra platinum limitsiz kart çünkü merkez bankasına bağlı.

24
0
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title